TechFrenzy.NET - Support & General tech forums

Folosiţi această versiune de forum sau aveţi un forum phpBB deosebit? Să-l vedem!
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Etherfast
Fost coleg
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Mediu

TechFrenzy.NET - Support & General tech forums

Mesaj de Etherfast »

M-am luat dupa dojo si am decis sa-mi pun talentul la incercare. Sperand ca n-am fost chiar atata de color-blinded, am construit de la zero o tema pentru http://techfrenzy.net . Tot ce vedeti acolo in materie de grafica este 100% creatie personala, cu exceptia folderelor.
Forumul in sine se vrea a fi un inceput al unei comunitati de support intr-ale chestiilor tehnice, hardware, software, etc.
Nu am personalizat nimic din punct de vedere al continutului pentru ca as vrea sa adun intai cateva pareri despre tema nou creata. Ar trebui sa schimb ceva? Ar trebui sa adaug?

Pe scurt, am lucrat 3 zile la el, totalizand ~25-30 de ore de munca.

Soft-uri folosite:
* Macromedia Fireworks 8
* CuteFTP Professional
* Firefox :P

Bug-uri cunoscute si in curs de reparare:
* In Firefox, headerul este distantat la ~20px de content - stie cineva ce sa-i fac? Am incercat div-uri, alinieri, tabele si tot n-a mers. In IE6+ totul este OK.

Astept pareri, critici si comentarii.
Ultima oară modificat 14-Mar-2007, 22:55:18 de către Etherfast, modificat de 2 ori în total.
Jupan[3l]u
Utilizator înregistrat

Mesaj de Jupan[3l]u »

Frumos, categoriile/forumurile vor fi doar acestea? Tema este draguta. Bafta cu el!
CaTaNhA
TraducatorTraducator
Versiune: 2
Ext: Da
Server: UNIX/Linux
Nivel phpBB: Experimentat

Mesaj de CaTaNhA »

:-? Nu inteleg ce rol au stelutele de la butoane. Incearca sa pui si tu niste butoane serioase. Incearca sa rezolvi bug`ul, majoritatea folosesc firefox :P
Aliniuz
Fost coleg

Mesaj de Aliniuz »

E dragut in general, incearca sa faci imaginile folder un pic mai compatibile cu celelalte culori .
Etherfast
Fost coleg

Mesaj de Etherfast »

Jupan[3l]u scrie:Frumos, categoriile/forumurile vor fi doar acestea? Tema este draguta. Bafta cu el!
Nu, nu vor fi doar astea. Momentan o sa vreau sa rezolv cu tema, dupa care ma concentrez pe content.
Catanha scrie:Nu inteleg ce rol au stelutele de la butoane. Incearca sa pui si tu niste butoane serioase. Incearca sa rezolvi bug`ul, majoritatea folosesc firefox
Ma ocup de asta in continuare, insa nu am nici o rezolvare pentru bug.
Aliniuz scrie:E dragut in general, incearca sa faci imaginile folder un pic mai compatibile cu celelalte culori .
O sa incerc sa le mai albastresc putin sau ceva =)

Later edit:
Am dat o nuanta mai degraba albastruie forumului, pentru ca domina prea mult galbenul. Mie imi place cum a iesit. Mai ramane de rezolvat doar spatiul ala liber.
Aliniuz
Fost coleg

Mesaj de Aliniuz »

Sincer sa fiu, mie imi placea mai mult cum era inainte . Si vad ca tot n-ai rezolvat cu imaginile folder . :)

Si acele butoane cu New Topic nu ti se pare ca sunt un pic cam mari in comparatie cu celelalte butoane folder din viewforum ?
dojo
Fost coleg

Mesaj de dojo »

1 la mana apeciez pe deplin munca de dezvoltare a temei. Chiar daca inca nu este perfecta (voi da imediat niste hints) are un look unic si este frumoasa. BRAVO !!

2 la mana .. my usual bitching around.

Ce mai trebuie putin lucrat:

1. imagini pixelate. Stiu ca incerci intr-un layout graphical intense sa mai salvezi cate un kb, dar nu cadea in capcana asta. Daca mergi pe imagine, vezi sa fie si crisp. Imaginile pixelate sunt mai rele decat lipsa lor (sunt filozoafa la ora asta). Butoanele de pilda, footer-ul ...

2. efectele de photoshop arata ca inca nu ai avut curajul sa te "desfasori" acolo. Shadow-ul de 5 pixeli distanta/5 pixeli marime este default si nu prea se mai foloseste. Trendul este spre un shadow mic (1 pixel) si distanta 1. Sunt o maniaca a umbrelor, deci nu iti voi spune sa renunti, pentru ca arata bine cu umbre. poti incerca si un gradient foarte discret pe textul logo (un gri foarte deschis spre alb). Nu contraste mari (gen alb cu negru ca nu sunt frumoase). Si pe background poti incerca si un pattern de pilda (asta ar fi ultima mea boala).

Bevel-ul pe roata zimtata da foarte bine, nu si pe TF insa. Scoate efectul de pe textul in cauza si incearca sa compensezi cu un alt efect (poate un gradient de la #FFCC00 la #FF9900 .. un galben catre oranj .. stiu ca sunt maniaca .. stiu si niste hex-uri de culori), un stroke de 1-2 pixeli .. un inner shadow ...

Nu te teme sa experimentezi .. vei ajunge la niste creatii tot mai complexe.

Tot in seria .. efecte necesare .. ma iau putin de butoanele tale. Bulina aia se vede greu pe albastru .. poate un shadow de distanta 0 si size 3-4 ... ceva de genul.

Si textul de pe buton ... incearca si acolo un shadow cu distanta 0 si size 2-3 (eventual si putin spread 30% ... incearca niste variante pana iti place). La dimensiunea asta mica de text de obicei aleg anti-alising method none (si il face sa arate un pic pixelat), dar cu niste shadow dupa cum iti recomandam va arata chiar crisp).

Imagine

Asta ar fi de pilda un exemplu .. textul este fara anti-aliasing si este un pic cam pixelat, dar in acelasi timp are un aspect mai "fresh" datorita umbrei.

Sper ca nu te va deranja mica mea "prelegere". Situl este frumos si unic, astea sunt cateva sfaturi de la cineva care petrece cam prea mult timp in photoshop :)

Felicitari pentru site .. bafta ;)
Ultima oară modificat 08-Mar-2007, 18:25:39 de către dojo, modificat 1 dată în total.
dojo
Fost coleg

Mesaj de dojo »

double sorry :(
Ultima oară modificat 08-Mar-2007, 18:25:06 de către dojo, modificat 1 dată în total.
dojo
Fost coleg

Mesaj de dojo »

inca unul... sunt o idioata :(
Etherfast
Fost coleg

Mesaj de Etherfast »

I've been expecting you :)
Nu o sa fie o tema comerciala, insa ma gandeam sa "atac" si acest plan din phpBB.
O sa incerc sa tin cont de sugestiile tale, si o sa incerc sa mai combin si cateva chestii. Sunt sigur ca voi schimba tema aia de foarte multe ori pana voi ajunge la ceva care sa-mi placa. O sa va tin pe toti la curent.

O sa te mancam pentru triplu-post :)
Scrie răspuns

Înapoi la “Forumuri”