Cum fac chestiile astea??

Pentru întrebări legate de facilităţile forumului phpBB 2.0.x, acest loc este cel mai potrivit.
smeagoll
Utilizator înregistrat

Cum fac chestiile astea??

Mesaj de smeagoll »

Salut ...am instalat modul at a glance dar nu stiu cum sa fac chestiile astea din imagine!!!Ma puteti ajuta??Va multumesc!!

Imagine
Etherfast
Fost coleg
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Mediu

Mesaj de Etherfast »

Trebuia sa postezi in Support pentru MODificari.
Aia din stanga nu tine de At A Glance, aia din dreapta apare cand pui {GLANCE_OUTPUT}. Scrie cum sa faci asta in articolul pe care ti l-am indicat mai devreme.
etherfast.ro - Blog personal
smeagoll
Utilizator înregistrat

Mesaj de smeagoll »

Pay am pus {GLANCE_OUTPUT} mod`ul...ce altceva trebuia sa pun??Scuze ca am postat aiurea rog un admin sa mute acest topic!!
Etherfast
Fost coleg

Mesaj de Etherfast »

Pai daca ai pus {GLANCE_OUTPUT} deja, ar trebui sa-ti arate tabelul ala din dreapta. Depinde si unde l-ai pus. Scrie in tutorial cum sa faci Glance-ul sa apara ca un tabel in partea dreapta.
smeagoll
Utilizator înregistrat

Mesaj de smeagoll »

Am sa ma uit mai8 atent si daca nu reusesc am sa iti scriu pe forum!!Trebuie vreun cod?..As vrea sa am ultimele postari in stanga si un box de loghin!!Ceva care sa ma ajute??
Etherfast
Fost coleg

Mesaj de Etherfast »

Acolo unde pui {GLANCE_OUTPUT}, acolo o sa-ti arate ultimile postari.

Codul pentru boxul de logare (o sa apara doar daca nu esti logat):

Cod: Selectaţi tot

<!-- BEGIN switch_user_logged_out -->
				<tr>
					<td>
						<form method="post" action="{S_LOGIN_ACTION}">
						<table width="100%" cellpadding="3" cellspacing="1" border="0" class="forumline">
							<tr>
								<td class="catHead" height="28" colspan="2"><a name="login"></a><span class="cattitle">{L_LOGIN_LOGOUT}</span></td>
							</tr>
							<tr>
								<td class="row1" align="right" valign="middle" height="28"><span class="gensmall">{L_USERNAME}:</span></td>
								<td class="row1" align="left" valign="middle" height="28"><input class="post" type="text" name="username" size="10" /></td>
							</tr>
							<tr>
								<td class="row1" align="right" valign="middle" height="28"><span class="gensmall">{L_PASSWORD}:</span></td>
								<td class="row1" align="left" valign="middle" height="28"><input class="post" type="password" name="password" size="10" /></td>
							</tr>
							<tr><td class="row1" align="center" valign="middle" height="28" colspan="2"><span class="gensmall">
								{L_AUTO_LOGIN} <input class="text" type="checkbox" name="autologin" /></span>
							</td></tr>
							<tr><td class="row1" align="center" valign="middle" height="28" colspan="2"><span class="gensmall">
								<input type="submit" class="mainoption" name="login" value="{L_LOGIN}" /></span>
							</td></tr>
						</table>
						</form>
					</td>
				</tr>
				<!-- END switch_user_logged_out -->
Scrie in articol ce sa faci ca sa le pui pe coloana din dreapta.
Faci un tabel cu 3 coloane. In prima coloana pui textul din index_body.tpl, a 2-a coloana o lasi libera si in a 3-a coloana pui glance-ul, si boxul.

Cod: Selectaţi tot

<table>
<tr><td>text din index_body</td>
<td></td>
<td>GLANCE_OUTPUT / text</td></tr>
</table>
smeagoll
Utilizator înregistrat

Mesaj de smeagoll »

Am pus in index_body.tpl cam asa si mi`a iesit pe orizontala!!As vrea sa`l pun pe verticala in stanga!!Uite ce e in index_body!!

l`am pus aici

Modificat de mine!!!Scuze!
Ultima oară modificat 11-Mar-2007, 15:10:00 de către smeagoll, modificat 1 dată în total.
Etherfast
Fost coleg

Mesaj de Etherfast »

Nu mai posta aici. Posteaza totul intr-un fisier txt si da-mi link-ul catre el. Umplem paginile inutil.
Lasa tutorialul ala, incearca te rog ce ti-am spus mai sus cu privire la aranjament.
smeagoll
Utilizator înregistrat

Mesaj de smeagoll »

Am modificat postul de mai sus!!
Etherfast
Fost coleg

Mesaj de Etherfast »

N-ai respectat pasii de mai sus. Eu nu vad nicaieri tabelul cu 3 coloane. Mai incearca o data, sunt doar cativa pasi si instructiunile sunt clare.
Închis

Înapoi la “2.0.x Cum pot să...?”