mi-ar face placere sa va ajut !! deci, daca inca mai aveti nevoie de ajutor sunt dispus sa va ajut !
c'ya

- incearca sa faci capturi directe si nu sa traduci imaginile in englezamihaitza scrie:Problema ar fi ca nu prea pot lucra bine cu imaginile, se decoloreaza!
Acesta este motivul pentru care la ultimele articole traduse din KB nici nu am mai modificat imaginile....
e in regula !neuron scrie:bogdan -> sorry sunt supra ocupat.
iti aloc deocamdata 2 pagini (18-19) de la:sweetdead scrie:daca aveti nevoie de ajutor, si se vede ca este nevoie.. .as putea incerca sa traduc si eu vre-o 2-3 pagini..pt inceput
dar am si eu p intrebare:
- dupa prima aruncatura de ochi peste material: termenii se lasa in engl...se traduc pe intelesu celui din engl... sau se stocesce semnificatia...![]()
cam ce pagini mi-ai recomanda?
Cod: Selectaţi tot
3.2.3 Mass Email
In the mass email panel, you may send an email to every user on your board. You may also use this forum to send email to every member of a usergroup.
3.3 Group Admin
This panel will allow you to create and modify groups and their properties. It will also allow you to control Group Permissions. For more information, see 4.4 Usergroups.
$lang['Mass_Email'] = 'Expediere mesaje în bloc';
poti sa te apuci de traducerea paginilor 20-24 de laIronAngel scrie: mi-ar face placere sa va ajut !! deci, daca inca mai aveti nevoie de ajutor sunt dispus sa va ajut !
3.3 Group Admin
This panel will allow you to create and modify groups and their properties. It will also allow you to control Group Permissions. For more information, see 4.4 Usergroups.
3.5.2 Disallowed Username
This panel will allow you to specify usernames that you do not want other people to use. This is commonly used to prevent users from using profanity in their usernames. Another use is preventing users from impersonating board administrators by registering similar usernames.
traducerea nu presupune cunostiinte de PHP ... sa incercam cu 2 pagini pentru inceput (24-26) de la:htoma scrie:As incerca si au sa particip daca mai e nevoie la traducere sunt nou in php dar daca pot face ceva de ce sa nu-mi fac ceva timp pt asta
3.5.2 Disallowed Username
This panel will allow you to specify usernames that you do not want other people to use.
3.5.5 Ranks
A Rank is a special title that appears next to each user’s username when they post. It also appears in their profile.
spor la treabasweetdead scrie:OK
am inceput traducerea
recomandarea mea ar fi sa instalezi si fisierele pentru limba romana ca sa poti sa faci capturi.... daca nu te descurci sau iti e "peste mana", cand trimiti traducerea sa-mi semnalezi faptul ca nu te-ai ocupat de imagini si cade in sarcina mea aceasta muncaIronAngel scrie:am aruncat o privire in document si am vazut ca sunt strecurate si imagini!! Cum facem cu imaginile in limba romana!! pentru ca forumul meu ( nou) este tot in limba engleza.
Utilizatori ce ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat și 1 vizitator