CSplayer
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
-
- Utilizator înregistrat
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
CSplayer
Vreau sa vad si eu ce parere aveti despre acest forum. A aparut de 3saptamani si este inca in constructie. www.CSplayer.evonet.ro
- Etherfast
- Fost coleg
Tema este destul de linistita. Se vede ca a fost dezvoltata pe subSilver. Ca probleme de design nu ai decat doua se pare:
* shoutbox-ul ala arata urat/in plus acolo. Ori il faci lat cat toata pagina, ori il pui in sidebar.
* ai spatiul ala gol in sidebar, care da prost. Incearca sa-l prelungesti pana in josul paginii cu ceva. Eventual At a Glance.
* shoutbox-ul ala arata urat/in plus acolo. Ori il faci lat cat toata pagina, ori il pui in sidebar.
* ai spatiul ala gol in sidebar, care da prost. Incearca sa-l prelungesti pana in josul paginii cu ceva. Eventual At a Glance.
etherfast.ro - Blog personal
-
- Utilizator înregistrat
Cum ziceam forumul e in constructie. In dreapta chiar vroiam sa pun At a Glance, probleme e urmatoarea: Este o categorie cu 2 forumuri privat-ascuns, vor aparea si mesaje din acele categorie in At a Glance?
Tema este o combinatie intre FI Subsilver Shadow si subSilver. Nu e facuta de mine, ci de un prieten care ma ajuta foarte mult si cu forumul pentru ca eu sunt la inceput cu phpul si ma ofticam repede cand imi dadea erori.
Cu shoutbox-ul nu-mi place nici mie acolo ca sincer ma satur cand ma apuc sa dau de scroll in jos si l-as muta in stanga sa fac forumul pe centru, bineinteles nu vreau sa las spatiu gol pe urma intre completez cu ceva.
Tema este o combinatie intre FI Subsilver Shadow si subSilver. Nu e facuta de mine, ci de un prieten care ma ajuta foarte mult si cu forumul pentru ca eu sunt la inceput cu phpul si ma ofticam repede cand imi dadea erori.
Cu shoutbox-ul nu-mi place nici mie acolo ca sincer ma satur cand ma apuc sa dau de scroll in jos si l-as muta in stanga sa fac forumul pe centru, bineinteles nu vreau sa las spatiu gol pe urma intre completez cu ceva.
- Etherfast
- Fost coleg
Vor aparea doar pentru cei ce au acces sa le vada. Pentru vizitatori sau cei care nu au acces, totul este in regula. Nu vor fi afisate acele categorii decat acolo unde este cazul (pentru cei care au acces sa le vada).
etherfast.ro - Blog personal