RSS

Pentru întrebări legate de facilităţile forumului phpBB 2.0.x, acest loc este cel mai potrivit.
Închis
sammael
Utilizator înregistrat

RSS

Mesaj de sammael »

Salut ... cum imi pot face rss feeds pentru forumul meu ... ceva in genu cum e facut aici pe site ... rss_feed.php ...

exista un program ceva cu care se fac ? sau e un mod ceva de phpbb sau cum ? ...

multumesc!
sammael
Utilizator înregistrat

Mesaj de sammael »

mersi ca nu imi raspunde nimeni ... de aproape 2 zile ...
Etherfast
Fost coleg
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Mediu

Mesaj de Etherfast »

Nu iti raspunde nimeni pentru ca persoanele care se uita pe topicul asta nu cunosc raspunsul la intrebarea ta. De aceea nu ti-am raspuns in topic si tot de acceea nu ti-am raspuns la PM.
Poti face o interventie in topicul tau dupa 24 de ore pentru a-l readuce in atentia tututor, cum ai facut mai sus, insa fara ironia de care dai dovada, pentru ca nu se dovedeste a fi deloc constructiva.
etherfast.ro - Blog personal
Aliniuz
Fost coleg
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Mediu

Mesaj de Aliniuz »

Acea pagina phpBB.ro este una personalizata, facuta de echipa phpBB.ro .

Ca sa folosesti forumul tau si ca sursa RSS, poti folosi acest MOD, RSS Content Syndicator : http://tools.wackomenace.co.uk/phpbb-rss/ .
sammael
Utilizator înregistrat

Mesaj de sammael »

stiam ca e pagina personalizata ... cum am zis mai sus imi trebuia mod sau program cu care sunt facute rss ...

mersi pt raspuns Aliniuz
Închis

Înapoi la “2.0.x Cum pot să...?”