Din cand in cand, cand ii dau sa-mi afiseze o pagina din forum, imi incarca la nesfarsit peste frame-ul cu forum bannerul din stanga paginii, pana cand nu se mai vede nimic din forum.
Cum pot scoate acest bug?
Afisarea repetata a bannerului de pe lycos
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
- IronAngel
- Utilizator înregistrat
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
re:
Salut!
nu poti face nimik in ceea ce priveste acest banner!(ma refer la al scoate). Daca vrei sa ai un forum si un site curat fara sa iti superi vizitatorii trebuie sa platesti un domeniu. Ceea ce costa destul de mult!
c'ya

nu poti face nimik in ceea ce priveste acest banner!(ma refer la al scoate). Daca vrei sa ai un forum si un site curat fara sa iti superi vizitatorii trebuie sa platesti un domeniu. Ceea ce costa destul de mult!
c'ya

- IronAngel
- Utilizator înregistrat
re:
Salut!
mda, nu m-am exprimat bine! domeniu+server care are php, sql, un bandwith rezonabil si toate cele! iti spun sigur ca te ajunge la un pret destul de grasut!
si depinde ce domeniu vrei! Si iti spun din experienta pentru ca si eu am sa incep sa platesc din iulie un domeniu.org+server.
c'ya
mda, nu m-am exprimat bine! domeniu+server care are php, sql, un bandwith rezonabil si toate cele! iti spun sigur ca te ajunge la un pret destul de grasut!

c'ya

- bogdan
- Versiune: 3.0.11
- Ext: Da
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Experimentat
Re: Afisarea repetata a bannerului de pe lycos
instaleaza-ti (pe Lycos) forumul phpBB direct in radacina ! asa a fost la inceput instalat forumul si nu mai aparea nici un banner !Cheeter scrie:Din cand in cand, cand ii dau sa-mi afiseze o pagina din forum, imi incarca la nesfarsit peste frame-ul cu forum bannerul din stanga paginii, pana cand nu se mai vede nimic din forum.
Cum pot scoate acest bug?
cum nu poti sa gasesti un server ce sa iti gazduiasca forumul (chiar si free) ? ti-am mai spus sa citesti subiectul Servere unde se poate instala forumul phpBB !Cheeter scrie:Domeniu nu e scump..problema e ca nu am server sa gazduiesc forumu..
- Cheeter
- Utilizator înregistrat
Re: re:
Cat platesti pe luna pe domeniu +server cu php si mysql, daca nu sunt indiscretIronAngel scrie: ca si eu am sa incep sa platesc din iulie un domeniu.org+server.

- IronAngel
- Utilizator înregistrat
re:
Salut! 
inca nu am ales serverul, dar am cateva oferte destul de bune. Domeniul costa 14 CAD si pe server am gasit intre 91 si 120 CAD/an.
c'ya

inca nu am ales serverul, dar am cateva oferte destul de bune. Domeniul costa 14 CAD si pe server am gasit intre 91 si 120 CAD/an.
c'ya