Daca esti dragut, spune-mi te rog....vreau sa instalez forumul la lx pana la urma, cu toate dezavantajele sale, dar macar lx are mail() activ. Intrebarea mea este: cum pot sa import in noul forum utilizatorii si structura forumului, fara setari? Chiar nu as vrea sa imi pun utilizatorii sa se reinegistreze. Eu am exportat baza de date complet de pe evonet si am importat-o in lx, dar am constatat ca atunci cand incerc sa ma loghinez pe lx, tot la forumul de pe evonet ma duce, probabil din cauza ca s-a suprascris setarea referitoare la domeniul forumului. Ar fi excelent daca m-ai putea ajuta cu un sfat bun, as scapa de necaz.Aliniuz scrie:Xhost nu ofera servicii SMTP .
Problema mesagerie
-
- Utilizator înregistrat
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
-
- Utilizator înregistrat
Da, asta esti si intrebarea mea, cum fac sa import numai ce am nevoie...pur si simplu iau tabelele rand pe rand?...sau cum?Sharakuza scrie:pai configul din baza de date reprezinta pe cel de la evonet
instaleaza forumul nou pe lx , si NU IMPORTA TOATA BAZA DE DATE , ci atat cat ai nevoie
tabelele cu posturi,utilizatori etc......
-
- Utilizator înregistrat
Gata, am rezolvat....am exportat baza de pe evonet, apoi am modificat fraza sql in phpMyAdmin pe lx astfel incat sa nu modifice si setarea referitoare la serverul gazda, iar acum merge perfect.brasoveanul scrie:Da, asta esti si intrebarea mea, cum fac sa import numai ce am nevoie...pur si simplu iau tabelele rand pe rand?...sau cum?Sharakuza scrie:pai configul din baza de date reprezinta pe cel de la evonet
instaleaza forumul nou pe lx , si NU IMPORTA TOATA BAZA DE DATE , ci atat cat ai nevoie
tabelele cu posturi,utilizatori etc......
-
- Utilizator înregistrat