[BETA_1] INTERN BB (ex invision)
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
-
- Utilizator înregistrat
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
Haideti ma, unde am ajuns? sa punem licenta pe un gradient? Maine, poimaine nu oi avea voie sa calc pe anumite dale de piatra din trotuarul din oras, ca is licentiate (si licenta nu e GPL, sa calce toata lumea pe ele, ca ii o licenta de tip bussines). Continuati proiectul. Asta e parerea mea. Ce e luat de la ei puteti inlocui cu altceva mai frumos.
- Skyler
- Utilizator înregistrat
- Versiune: 3.0.7-PL1
- Ext: Da
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Experimentat
- Nivel php: Experimentat
eu nici in ruptul capului nu renunt. daca te oferi sa creezi noi poze pentru folder_new folder_read si celelalte vor fi bine venite, te trec pe lista contributorilor. ipb nu poate demonstra cu nici o licenta ca eu am luat poze de la ei, pot la fel de bine sa fac si eu altele care sa semene. cum au reusit chinezii sa reproduca toate marile firme fara sa pateasca nimic, nu cred ca un amarat de template va duce la atentate teroriste si va veni fbi peste mine. munca continua, suntem in cautare de voluntari pentru o finalizare mai rapida.
te sfatuiesc sa ai grija cu numele de INVISION
ia uite ce scrie la ei pe site ... citez:
Asa ca eu sincer te sfatuiesc sa schimbi numele ....
Apropo INC. inseamna Incorporated ... adica mai pe romaneste e ditamai firma cu care nu vrei sa te pui ...
ia uite ce scrie la ei pe site ... citez:
Cod: Selectaţi tot
All policies of Invision Power Services, Inc. are governed under the laws of the United States of America and the laws of the Commonwealth of Virginia.
Apropo INC. inseamna Incorporated ... adica mai pe romaneste e ditamai firma cu care nu vrei sa te pui ...