CrackerTracker Professional
salut ...
am si eu o problema cu ctracker ... cand vreau sa sterg un mesaj din inbox ... imi da eroarea aceea cu:
Imi poate spune si mie cineva ce e de facut ?
Mersi ...
am si eu o problema cu ctracker ... cand vreau sa sterg un mesaj din inbox ... imi da eroarea aceea cu:
Cod: Selectaţi tot
CBACK CrackerTracker has detected a potential attack on this site with a worm or exploit script so the Security System stopped the script.
If you can see this page after including a new MOD into your board or after clicking on a link please contact the Board Administrator with this error message and a description what you have done before you could see this page, that the Admin has the possibility to fix the problem.
Mersi ...
- lycaena
- Utilizator înregistrat
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
alt bug:
daca ai dau la logmanager delete all logs.,.,
se poate dezinstala ctracker? sau macar deezactiva
oare
daca ai dau la logmanager delete all logs.,.,
Hacking attemp
oare

- Aliniuz
- Fost coleg
De ce l-ai dezinstala sau dezactiva ? El iti asigura o suita de programe care lucreaza tot timpul special pentru protectia forumului tau, plus ca scade traficul considerabil .
Acela e un bug CrackerTracker care este inca, in stadiul BETA, adica functiile sale principale le poti folosi, insa anumite detalii de finete pot avea unele erori . Nu se merita sa renunti la un asemenea MOD doar pentru circumstanta in care iti da acea eroare . Dar daca vrei, totusi am sa-ti zic cum se dezinstaleaza un MOD ...
Acela e un bug CrackerTracker care este inca, in stadiul BETA, adica functiile sale principale le poti folosi, insa anumite detalii de finete pot avea unele erori . Nu se merita sa renunti la un asemenea MOD doar pentru circumstanta in care iti da acea eroare . Dar daca vrei, totusi am sa-ti zic cum se dezinstaleaza un MOD ...
- lycaena
- Utilizator înregistrat
ok ms pt sfat ,.,
( as vrea eu sal pastrez darrr... cum instalez moduri,.,.,
( ca am nevoie de moduri fara moduri . . . ;((( cum ar fi un forum,.,.
te rog zimi cum sal dezintalez,.,.,
instalez toate modurile care imi convin,., si apoi il reinstalez ,.,.,
bine dupa ce azi toata ziua ma kinui sa rezolv problema
poate oi reusi incerc toate variantele
Edit1: gasiti in ct_security.php
si peste tot il inlocuiti cu false
,.,.,.,, puteti instala./. oricem fara probleme :} ,.,.,., bine sa nu uitati sal reactivati

te rog zimi cum sal dezintalez,.,.,
instalez toate modurile care imi convin,., si apoi il reinstalez ,.,.,
bine dupa ce azi toata ziua ma kinui sa rezolv problema

Edit1: gasiti in ct_security.php
$ct_attack_detection = true;

- M*i*h*a*i
- Utilizator înregistrat
La cash mod nu pot seta "Cash Configuraţie".Apare mesajul bine cunoscut:
CBACK CrackerTracker has detected a potential attack on this site with a worm or exploit script so the Security System stopped the script.
If you can see this page after including a new MOD into your board or after clicking on a link please contact the Board Administrator with this error message and a description what you have done before you could see this page, that the Admin has the possibility to fix the problem.
- Plutonium
- Utilizator înregistrat
Parerea mea modul asta este o mare prostie, daca va tineti de phpBB, cu update la ultima versiune nu prea sunt vulnerabilitati, modul ala doar face totul mai complicat, si vorba aia, ce e complicat nu e bun.
L-am instalat si eu prima data si mi s-a parut total nefolositor, mai ales ca nu cred ca eu ca se omoara cine stie ce h4x0ri sa va faca voua deface...
L-am instalat si eu prima data si mi s-a parut total nefolositor, mai ales ca nu cred ca eu ca se omoara cine stie ce h4x0ri sa va faca voua deface...