problema cu un template

Dacă doriţi să vă faceţi cunoscute stilurile şi temele proprii sau doriţi să comentaţi alte stiluri pentru forumul phpBB 2.0.x, acesta este locul potrivit.
buduig
Nou venit

problema cu un template

Mesaj de buduig »

va salut...am si eu o problema cu un template...am gasit un template pe net, l-am pus pe ftp in folderul templates langa cel initial subSilver, insa acum nu stiu cum sa fac schimbarea...mai exact cand intru pe pagina sa imi ruleze templte-ul nou , nu subSilver-ul cel vechi. Sper ca m-am facut inteles..:)...Astept un raspuns..Va multumesc...
Marian96
Utilizator înregistrat
Versiune: 3.0.5
Ext: Da
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Mediu

Mesaj de Marian96 »

ai setat stilul si din profil?
buduig
Nou venit

nu

Mesaj de buduig »

nu...spune-mi mai exact unde trebuie sa ma duc sa modific.. si ce anume....ms mult
buduig
Nou venit

gata gata

Mesaj de buduig »

am inteles la ce te-ai referit...si inka ceva ...utilizatorul care isi face cont poate sa aleaga stilul la inceput...in concluzie eu ar trebui sa sterg acum templateul subsilver ca noii utilizatori sa nu mai aibe de ales alte stiluri in afara d stilul nou..:) nu??
mersi
c|neva
Utilizator înregistrat
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Mediu

Mesaj de c|neva »

Poti sa nu stergi si in panoul administratorului cauta: Suprascrie stilul utilizatorului(Înlocuirea sitului utilizatorilor cu cel standard)
Kalipso

Mesaj de Kalipso »

mai pe romaneste.. ii bagi pe gat stilul preferat de tine.. de ce sa n fii tu pe gustul utilizatorului si sa il lasi sa aleaga dintre doua sau mai multe stiluri.. banuiesc ca necesita munca (pentru personalizarea fiecarui stil) insa cred ca ai fi mai friendly cu utilizatorul si ar mai trece si altadata pe la tine!
buduig
Nou venit

salut

Mesaj de buduig »

mai am o problema...:)
cu avatarele incarcabile...
un utilizator cum poate sa isi incarce o fotografie care sa ii reprezinte avatarul??...ca nu vad nicaieri aceasta optiune...ce anume trebuie sa fac ???...va multumesc...si sper ca nu sunt prea stresant...:):D
Kalipso

Mesaj de Kalipso »

Go to Administration Panel > Configuration > iar la Avatar Settings Bifezi YES la Enable avatar uploading
buduig
Nou venit

mersi

Mesaj de buduig »

mersi mult
Kalipso

Mesaj de Kalipso »

cu placere
Închis

Înapoi la “2.0.x Stiluri, teme, avataruri şi butoane”