IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL
Lucram si dintr-o data mi-a aparaut ecranul albastru, cu erroarea "IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL" ce este ? thnx .ceva remedii ?
verifica temperaturile. Nu ai ciobit pastila la procesor? Ai operat schimbari la nivel hardware? Ce sursa ai?
Am avut aceeasi problema si in cazul meu s-a dovedit a fi un scurt cu carcasa9s-a rezolvat remontand sistemul). Nu este exclus ca problema sa fie la nivel soft, mai exact din cauza sistemului de operare. Instaleaza Win Xp SP2 pentru a inlatura si aceasta posibilitate.
Am avut aceeasi problema si in cazul meu s-a dovedit a fi un scurt cu carcasa9s-a rezolvat remontand sistemul). Nu este exclus ca problema sa fie la nivel soft, mai exact din cauza sistemului de operare. Instaleaza Win Xp SP2 pentru a inlatura si aceasta posibilitate.
cand mi l-am cumparat avea probleme cu memoria RAM, l-am dus la service si mi-a schimbat-o, ca nu puteam sa instalez WINDOWS-ul pt. ca se tot restar ta. Nu am umblat la nimic. Si am sa incerc eventual sa reinstalez windows-ul sa vad care ar putea fi problema.
Cum sa verific temperaturile? Am pe carcasa un afisaj, si nu stiu de la ce e, cum pot sa aflu asta? In BIOS, am intrat la temperaturi si niciuna nu corespunde cu cea de pe carcasa...
Cum sa verific temperaturile? Am pe carcasa un afisaj, si nu stiu de la ce e, cum pot sa aflu asta? In BIOS, am intrat la temperaturi si niciuna nu corespunde cu cea de pe carcasa...