Intrebare legata de cookieuri

Discuţii diverse, dar centrate pe subiecte IT.
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
pittishgunner
Nou venit

Intrebare legata de cookieuri

Mesaj de pittishgunner »

Salut si bine v-am gasit.

Nu am cautat foarte tare recunosc :roll: sorry dar as vrea sa stiu care ar fi cea mai usoara metoda de implementare a unui user management bazat pe baza de date existenta la phpbb.
Adica : daca un user e logat pe forum sa fie si in afara lui pe restul sitului si invers.

Va multumesc anticipat
Aliniuz
Fost coleg
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Mediu

Mesaj de Aliniuz »

Depinde, pe ce script este bazat site-ul tau ?
pittishgunner
Nou venit

Mesaj de pittishgunner »

pai o sa fac eu singur scriptul ma gandeam sa mai fac o baza de date(copie) si sa folosesc cookieurile si/sau sesiunile de la phpbb

Sau daca ai vreo idee mai buna ca sa iau vreun MOD sau vreun script de altundeva sunt numai urechi :idea:
EDIT: am pus prima oara forumul pentru ca e putin mai simplu decat ceea ce urmeaza sa pun pe site dar dupa cum spuneam ar fi bine sa nu mentin 2 baze de date de utilizatori
Aliniuz
Fost coleg

Mesaj de Aliniuz »

Decat sa te chinui sa faci tu de unul singur un script, care nu se stie cat de corect va fi dpdv al codului creat, mai bine folosesti un CMS predefinit gen Joomla, caruia ii poti gasi o adaptare la phpBB prin bridge .

Asta e doar sfatul meu .
pittishgunner
Nou venit

Mesaj de pittishgunner »

Aliniuz scrie:Decat sa te chinui sa faci tu de unul singur un script, care nu se stie cat de corect va fi dpdv al codului creat, mai bine folosesti un CMS predefinit gen Joomla, caruia ii poti gasi o adaptare la phpBB prin bridge .

Asta e doar sfatul meu .
"nu se stie"
Pai eu stiu sigur 8)
nu e primul cms facut de mine si in mod sigur nu ma complic cu Joomla si "bridge" (nu stiu ce anume e) pt ca nu am nevoie de sute de fisiere si de tabele prin db-uri si nici de cine stie ce mai au nevoie si astea sa fie pe server.

Raspunsul il caut putin mai exact .
Unde anume ar trebui sa modific fara sa stric integritatea phpBB.

Mersi de raspuns oricum
pittishgunner
Nou venit

Mesaj de pittishgunner »

Anyone else ?
sau macar un cms mai simplu decat joomla ca nu am nevoie decat de partea de user si pass cu verificare de cookie sau sesiuni.
flowers
AdministratorAdministrator

Mesaj de flowers »

Fa un portal bazat pe phpBB, de ex. ezPortal.
Mai multe portaluri gasesti aici: http://www.phpbbhacks.com/category/34/
Scrie răspuns

Înapoi la “Diverse”