Simple SubForums

Discuţii legate de instalarea şi funcţionarea unor MODificări vechi sau noi ale forumului phpBB 2.0.x.
Închis
Sharakuza
Utilizator înregistrat
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Mediu

Simple SubForums

Mesaj de Sharakuza »

Numele MOD-ului instalat: Simple Subforums
Link de download: dload.php?action=file&file_id=308
Tipul instalarii: [X] Manual

Deci, la inceput am incercat cu easymode ca imi ia prea mult sa fac manual

nu a mers din aceeasi cauza ca si instalarea manuala

cere instalarea eXtreme Styles Mode, mod instalat deasemenea cu easymode si downloadat de pe phpbbstyles.com ( unul din cele doua mirror afisate pentru descarcarea lui )

m-am pus sa fac manual, si totul bine si frumos pana la aceeasi problema ca si easy mode

in admin/admin_forums.php
am ajuns la o suita de modificari, fiecare depinzand de fiecare

problema e chiar la inceput, la primul FIND, pentru ca nu am asa ceva in fisier, nici in cel de dinaintea lui nici in celelate pentru care mi se zice ca trebueisc modificate (am incercat in toate, crezand ca o fi omis ceva la descrierea instalarii )

Daca ma puteti ajuta si pe mine in solutionizarea problemei va raman recunoascator (pentru a nush cata oara :D ).

Nu am mai instalat nici un mod de mai bine de 3 saptamani, tot ce am facut intre tp a fost sa modific index_body.tpl si sai adaug o coloana pe partea dreapta in interfata acestuia

admin/admin_forums.php in varianta txt : www.stillzone.ro/forum/admin/admin_forums.txt
instructiuni instalare simple subforums : http://www.stillzone.ro/forum/admin/mod ... _1.0.2.txt

Cod: Selectaţi tot

#
#-----[ FIND ]------------------------------------------
#
			$sql = "INSERT INTO " . FORUMS_TABLE . " (forum_id, forum_name, cat_id, forum_desc, forum_order, forum_status, prune_enable" . $field_sql . ")
				VALUES ('" . $next_id . "', '" . str_replace("\'", "''", $HTTP_POST_VARS['forumname']) . "', " . intval($HTTP_POST_VARS[POST_CAT_URL]) . ", '" . str_replace("\'", "''", $HTTP_POST_VARS['forumdesc']) . "', $next_order, " . intval($HTTP_POST_VARS['forumstatus']) . ", " . intval($HTTP_POST_VARS['prune_enable']) . $value_sql . ")";

#
#-----[ BEFORE, ADD ]------------------------------------------
#

// Begin Simple Subforums MOD
			$list = explode(',', $HTTP_POST_VARS[POST_CAT_URL]);
			$new_cat = ( count($list) ) ? intval($list[0]) : intval($HTTP_POST_VARS[POST_CAT_URL]);
			$new_parent = ( isset($list[1]) ) ? intval($list[1]) : 0;
			// End Simple Subforums MOD

#
#-----[ IN-LINE FIND ]------------------------------------------
#
# We're still in the FIND command above: $sql = "INSERT INTO " . FORUMS_TABLE . " [snip]....
#
cat_id,

#
#-----[ IN-LINE AFTER, ADD ]------------------------------------------
#
 forum_parent,

#
#-----[ IN-LINE FIND ]------------------------------------------
#
intval($HTTP_POST_VARS[POST_CAT_URL])

#
#-----[ IN-LINE REPLACE WITH ]------------------------------------------
#
$new_cat . ', ' . $new_parent
Aliniuz
Fost coleg
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Mediu

Mesaj de Aliniuz »

Pune codul ala inainte de

Cod: Selectaţi tot

//-- mod : quick post es -------------------------------------------------------
// here we added
//	, forum_qpes
//	, " . intval($HTTP_POST_VARS['forum_qpes']) . "
//-- modify
			$sql = "INSERT INTO " . FORUMS_TABLE . "
Închis

Înapoi la “2.0.x Suport pentru MODificări”