Proiect phpBB Extra
- sorinmuchi
- Utilizator înregistrat
pot instala si alte teme pe el .. si imi arata modurile ?
apropo imi da eroarea :
apropo imi da eroarea :
Cod: Selectaţi tot
An error occurred trying to update the database
Table 'stats_smilies_index' already exists
Ultima oară modificat 31-Mar-2007, 14:06:25 de către alex_zeu, modificat 1 dată în total.
Salut
Am incercat sa instalez phpBB Extra dar imi da 2 erori..am mai instalat un forum pe acelasi server si s-a instalat fara probleme, dar acum nu stiu ce are....
Critical Error!
message_die() was called multiple times.
--------------------------------------------------------------------------------
Error #1
Line : 60
File : /usr/home/webroot/srv.ro/vhosts/xxxx.srv.ro/ctracker/classes/class_ct_database.php
SQL : SELECT * FROM phpbb_ctracker_config
--------------------------------------------------------------------------------
Error #2
Could not add key icon_per_row in config table
Line : 49
File : /usr/home/webroot/srv.ro/vhosts/xxxx.srv.ro/includes/functions_mods_settings.php
SQL : INSERT INTO phpbb_config (config_name,config_value) VALUES('icon_per_row','10')
Need help.
Multumesc Anticipat
Am incercat sa instalez phpBB Extra dar imi da 2 erori..am mai instalat un forum pe acelasi server si s-a instalat fara probleme, dar acum nu stiu ce are....
Critical Error!
message_die() was called multiple times.
Error #1
Line : 60
File : /usr/home/webroot/srv.ro/vhosts/xxxx.srv.ro/ctracker/classes/class_ct_database.php
SQL : SELECT * FROM phpbb_ctracker_config
Error #2
Could not add key icon_per_row in config table
Line : 49
File : /usr/home/webroot/srv.ro/vhosts/xxxx.srv.ro/includes/functions_mods_settings.php
SQL : INSERT INTO phpbb_config (config_name,config_value) VALUES('icon_per_row','10')
Need help.
Multumesc Anticipat
- Aliniuz
- Fost coleg
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
Incearca sa executi manual aceasta comanda in phpMyAdmin si zi-ne ce eroare iti da .
Cod: Selectaţi tot
INSERT INTO phpbb_config (config_name,config_value) VALUES('icon_per_row','10')