Am posibilitatea sa folosesc pentru forumul meu in curs de tuning un site care suporta PHP si imi pune la dispozitie o baza de date. Problema e ca mi se spune clar ca nu are Web based management - sincer sa fiu nu prea inteleg cum pot sa o acesez in cazul asta.
Imi explica in mailul cu pricina ca daca platesc imi da si tool-ul de administrat pe web (cu care sterg de ex. tabelele - ca in cazul xhost pe care l-am bazait deja destul) si ca astfel nu am necoie de cunostinte complexe de administrare.
Adica ce vrea sa spuna, va intreb eu? Daca imi da baza de date pe mana probabil ca am si posibilitatea sa ma uit ce-i in ea..ce ziceti? Care ar fi toolul in cazul asta?
Si cum pot rezolva problema?
MULTUMESC!
Web based MySQL management
- Etherfast
- Fost coleg
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
Acum depinde si de nivelul tau de skill 
Daca ai acces la FTP pe hostul in cauza si providerul nu-ti ofera phpMyAdmin, poti sa ti-l instalezi tu cu putina munca.
In rest, e mai greu daca nu vrei sa platesti pentru phpMyAdmin. Inteso iti poate coda un script ce se joaca cu baza de date similar phpMyAdmin, insa nu ar fi deloc ieftin

Daca ai acces la FTP pe hostul in cauza si providerul nu-ti ofera phpMyAdmin, poti sa ti-l instalezi tu cu putina munca.
In rest, e mai greu daca nu vrei sa platesti pentru phpMyAdmin. Inteso iti poate coda un script ce se joaca cu baza de date similar phpMyAdmin, insa nu ar fi deloc ieftin

etherfast.ro - Blog personal
Probabil ca raspunsul e atat de simplu incat numai eu mi-am pus intrebarea fara sa ma prind
In cazul
viewforum.php?f=13
Threadurile: Anunt si Important sunt intotdeauna pe prima pozitie.

In cazul
viewforum.php?f=13
Threadurile: Anunt si Important sunt intotdeauna pe prima pozitie.