Prima data a fost un forum smf. A fost convertit in VBulletin. Totul a fost ok, nu au aparut probleme. Dupa un timp am hotarat sa convertim in phpbb. La convertire in primul pas, am configurat convertorul ca tabele vb au prefixul vb36_ insa la "check mysql" (primul pas) imi spunea ca nu gaseste tabele vb36_ in baza de date cu toate ca imi spunea ca e conectat la ea. OK, am continuat cu pasul doi , trei pana la sfarsit si cu toate ca in pasul 1 imi spunea ca nu gaseste, mi-a convertit baza de date.
Ce probleme sunt acum. In primul rand , daca un user posteaza intr-un subiect , dupa postare acest subiect dispare. A doua problema este ca aproape la fiecare subiect imi arata ca ultim post, ultimul post facut inainte de convertire. Daca postez acum, in viewforum imi arata acel ultim post si nu al meu, insa daca intru in thread , ultimul post este al meu. Asa ca am sters ultimul post ala inainte de convertire si acum nu mi mai arata nimic. Decat sageata si daca apas ma duce la "nu exista subiect".
Daca deschid thread nou , dupa ce postez , el dispare.
PS: Dupa convertire, nimeni nu putea posta. Dadea eroarea
Cod: Selectaţi tot
Error in posting
DEBUG MODE
INSERT INTO phpbb_posts (topic_id, forum_id, poster_id, post_username, post_time, poster_ip, enable_bbcode, enable_html, enable_smilies, enable_sig) VALUES (822, 35, 2, '', 1175425037, '56687521', 1, 0, 1, 0)
Line : 240
File : functions_post.php
Daca stie cineva cam care ar fi eroarea .. raman dator.
http://hiphop-generation.com/forums/index.php acesta este forumul.