userii de pe forum nu se pot autentifica...
de ce oare?
am patit si eu problema asta de pe laptop prin mozilla. cand dadeam clik pe autentificare pur si simplu forumul revenea la pagina de start.
daca intru prin IE merge bine.
de pe calc-ul mare nu am probleme.
tot primesc e-mailuri de la useri si nu stiu ce sa le raspund. unii si-au facut alt id cu care pot intra... ce pot sa zic.
problema asta eu am obs la inceput cand facusem doar cateva modificari (humanizer si mai ceva - locatie obligatorie, chestii simple ce nu tin deloc de useri)
userii de pe forum nu se pot autentifica
- Etherfast
- Fost coleg
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
E relativ simplu.
dload.php?action=file&file_id=224
Dupa ce rulezi, stergi cookie-urile din browser, il redeschizi si incerci din nou. Ar trebui sa fie in regula.
dload.php?action=file&file_id=224
Dupa ce rulezi, stergi cookie-urile din browser, il redeschizi si incerci din nou. Ar trebui sa fie in regula.
etherfast.ro - Blog personal
- megeo
- Utilizator înregistrat
- Versiune: 3.0.5
- Ext: Da
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Experimentat
trebuie sa fac doar eu... sper ca nu trebuie si userii...
edit:
cand il rulez in header am
iar ce setari trebuie sa fac?
edit:
cand il rulez in header am
Cod: Selectaţi tot
Warning: include(./../language/lang_english/lang_main.php) [function.include]: failed to open stream: No such file or directory in /home/newlady/public_html/forum/install/cookie.php on line 141
Warning: include() [function.include]: Failed opening './../language/lang_english/lang_main.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/newlady/public_html/forum/install/cookie.php on line 141
Warning: include(./../language/lang_english/lang_admin.php) [function.include]: failed to open stream: No such file or directory in /home/newlady/public_html/forum/install/cookie.php on line 142
Warning: include() [function.include]: Failed opening './../language/lang_english/lang_admin.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/newlady/public_html/forum/install/cookie.php on line 142