rame in skin "nou"

Pentru întrebări legate de facilităţile forumului phpBB 2.0.x, acest loc este cel mai potrivit.
Închis
habarnuam
Utilizator înregistrat
Versiune: 3.0.5
Ext: Da
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu

rame in skin "nou"

Mesaj de habarnuam »

sa tr'
am pus pe forumul meu un skin "nou" pentru mine si am mai si schimbat cîte ceva ...
acu a aparut o problema, iar cunostintele mele-s cam limitate, privind php :oops:

în stînga, de la "Pagina de start a forumului ..." în jos, între linia verticala albastru deschis si toate casutele forumului este un spatiu ce-i un albastru mai închis si mat. Problema e: cum fac acelasi spatiu si în dreapta si în ce *.tpl ???

Sa nu mi-o luati în nume de rau, dar n-am vrut sa-mi fac reclama, nu de alta, dar nu prea am cu ce ...
bogdan
AdministratorAdministrator
Versiune: 3.0.11
Server: UNIX/Linux
Nivel phpBB: Experimentat
Nivel php: Mediu

Mesaj de bogdan »

eu nu imi dau seama cam la ce te referi; sfatul meu e sa faci un "crop" pe captura forumului (nu pe tot forumul ci doar pe o zona din stanga) si sa-l marchezi zona respectiva intr-un program de editare grafica sa ne dam seama care e :roll:
habarnuam
Utilizator înregistrat
Versiune: 3.0.5

Mesaj de habarnuam »

de la vîrful sagetii în jos, începe o linie (spatiu) ce se continua pîna în josul forumului
Linia (spatiul) respectiva nu este si în dreapta
Daca nici acu nu m-am facut înteles, mai fac înca o poza ... eu am rabdare ...
Imagine

Multam fain si la mai mare :D
MJR
Fost coleg
Ext: Nu
Nivel php: Mediu

Mesaj de MJR »

problema nu cred ca este de php, ci mai mult de .css. poate ma insel. insa eu zic asa.....

din cite imi dau eu seama acolo este un background: tnav_l.gif

Imagine

asa cum este poza acolo, cred ca o solutie ar putea fi ca in pareta dreapta sa pui aceeasi poza intoarsa la 180°.

poate ajuta cu ceva ......
Închis

Înapoi la “2.0.x Cum pot să...?”