Buna seara,
M-am intalnit cu urmatoarea problema:
-am instalat versiunea curenta in limba romana downloadata de pe acest site;
-in spate am un server centos 4.4 cu apache 2.X, php 5.x si mysql 5.X
Problema este ca diacriticele din limba romana imi apar ca semne de intrebare. Incercand sa corectez problema am instalat versiuna in engleza apoi am aplicat patchul downloadat tot de acolo in limba romana, insa problema persista.
Alte sugestii ?
Cu respect,
Probleme fonturi/diacritice limba romana
Poate ca nu m-am facut inteles. Reformulez la prima incercare am downloadat si instalat ce imi zici tu in link, acolo am observat ca literele cu diacritice apar cu semnul intrebari.
Apoi pt a remedia problema am instalat versiunea in limba engleza si patch-ul pentru limba roman cu acelasi efect.
Dar se pare ca nu este nici un guru pe aici
care sa ma inteleaga.
Apoi pt a remedia problema am instalat versiunea in limba engleza si patch-ul pentru limba roman cu acelasi efect.
Dar se pare ca nu este nici un guru pe aici

-
- Utilizator înregistrat
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
ajoian scrie:Poate ca nu m-am facut inteles. Reformulez la prima incercare am downloadat si instalat ce imi zici tu in link, acolo am observat ca literele cu diacritice apar cu semnul intrebari.
Dar se pare ca nu este nici un guru pe aicicare sa ma inteleaga.
daca ai fi fost mai atent acela avea "adaugat" deja limba romana cu si fara diacritice , ce trebuia sa faci sal urci in ftp si sal instalezi direct in romana , si "gata" .