...............
-
- Utilizator înregistrat
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
...............
Nam facut siteul ala sa accept asa ceva de la 1 prost care face spam peste tot . Moderatorii normal nu vad nimic din ce se intampla , toata faza asta este chiar de tot .
Ultima oară modificat 06-Apr-2007, 15:55:10 de către Kallas, modificat de 2 ori în total.
"Multi vor vedea dar putini vor inteleg..."Marian96 scrie:ala nu e e107 uita-te mai atent omule daca nu stii ce e un site facut in html mai bine taci
http://i10.tinypic.com/2ln8ho6.png
Pana sa-i zic de copyright site-ul a functionat pe e107 si dupa cum se vede am pastrat imaginea.

Acum nu numai ca nu este in html dar nu merge deloc, nu stiu de ce ti-ai dat cu parerea.
[edit]
Am gasit si tema folosita de el, este exact asta:
http://e107de.org/themes_e107/albums/10 ... e_snow.png
Da, am vazut ce modificari i`ai adus... nici macar logo-ul (cesca) de acolo nu o schimbasei.Kallas scrie:Tickapa inainte sa vb teai mai gandit si ce zici , in 1 rand aceea este 1 tema modificata de mine , si ia zimi de unde "sti" u ca este e107 , daca e php-fusion , ?

Ti-am aratat mai sus de ce sunt sigur 100% ca este e107. Apropo vezi ca ai o eroare primejdioasa in profile.php de la forum.

Fii bun si recunoaste cele spuse de mine mai sus ca suntem in postul Sfintelor Pasti si astfel de minciuni nu te vor ajuta pe viitor.
Imi pare rau ca te contrazic, dar atata timp cat ai postat pe acest forum, am dreptul sa raspund la orice subiect dezbatut aici.Kallas scrie:ma omule yo nush de unde *** ai venit da yo am postat 1 link serios si vii tu cu aburelile tale , cine *** te crezi de te bagi peste tot unde postez yo , ce e asa de greu sa copii 1 site ...
Mi-am spus punctul de vedere, care defapt este numai adevarul si te enervezi fara rost.
Pana acum, desi am doar 18 mesaje am ramas numai ontopic. Mesajele scrise in acest subiect sunt de asemenea numai ontopic, niciunu nu a fost postat fara sa aiba o relevanta anume. Ti-am demonstrat intr-un sfarsit ca site-ul tau era defapt e107 si nu aveai copyright pe el asa cum cere licenta.Kallas scrie:ba tu nu vezi ca teai inregistrat azi si ai postat "18" msg mai multe numai din prostie termina cu spamu asta cel faci .
Toatele cele 18 mesaje ale mele sunt la subiect, ori comenatrii la diverse site-uri/forumuri ori am incercat sa fiu util membrilor.
Ce se intampla cu site-ul tau? Mai revine?