Ce sunt astia :?

Pentru întrebări legate de facilităţile forumului phpBB 2.0.x, acest loc este cel mai potrivit.
Închis
Kallas
Utilizator înregistrat
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Mediu

Ce sunt astia :?

Mesaj de Kallas »

deci pe forumu meu numai dupa 1 zi de instalare am rulat auto-cookie , si am avut 1 vizitator , pe forum aparea 1 singur si in acp arata 1 lista maree de tot cu acelasi ip era vreo 200 acolo , erau cumva boti :? uitati :

Imaginea 1
Imaginea 2
Imaginea 3
smeagoll
Utilizator înregistrat

Mesaj de smeagoll »

Nu, nu sunt buti stai linistit ...ala e doar ip`ul tau probabil e de la browserul pe care il folosesti ...sau o eroare ceva!!
(cum se cheama toolbar`ul ala de sus pe care il ai ca e interesant!!)Mersi
Kallas
Utilizator înregistrat

Mesaj de Kallas »

deci faza e ca nu e ip meu , am zis mai sus ca am instalat auto-cookie , si eu eram in acp si intrase 1 pe forum adica pe forum arata 1 , dar in acp arata la greu ip lu ala .
smeagoll
Utilizator înregistrat

Mesaj de smeagoll »

Trebuie sa fie de la auto`cookie si ip`ul ala e din retea cu tine ...voi sunteti ascunsi sub un proxy si ala e un ip care e in retea cu tine sau e chiar ip`ul tau intern!
Kallas
Utilizator înregistrat

Mesaj de Kallas »

ma omule era 1 vizitator nu e ala ip meu , i nu era nici din retea ,
smeagoll
Utilizator înregistrat

Mesaj de smeagoll »

Ip`ul 194.0.124.222 este un ip intern nu te contrazice cu mine!Este ip`ul tau intern ...tu stii ip`ul tau altfel dar acesta e ip`ul tau intern sau al vizitatorului aluia si este in retea cu tine!Dar mai mult ca sigur estre o EROARE LA AUTO COOKIE de ti`a aratat asa de multe ip`uri!
Etherfast
Fost coleg

Mesaj de Etherfast »

Cod: Selectaţi tot

route:          194.0.124.0/22
descr:          Landnet Solutions
origin:         AS35797
E IP routabil, cel mai probabil al unei persoane. Deci eroare nu este. /22 inseamna o clasa de 1024 de IP-uri, deci daca IP-ul tau se incadreaza undeva intre 194.0.124.0 si 194.0.127.255, s-ar putea sa fie cineva de la tine din retea.

Motivul pentru care apare de atatea ori este ceva legat de sesiuni, dar eu nu mi-as face griji. De asemenea, nu ma bazez pe sistemul nativ de contorizare al phpBB. Am propriile statistici care nu dau erori de genul asta.
etherfast.ro - Blog personal
Închis

Înapoi la “2.0.x Cum pot să...?”