abq problem...

Discuţii legate de instalarea şi funcţionarea unor MODificări vechi sau noi ale forumului phpBB 2.0.x.
Aliniuz
Fost coleg
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Mediu

Mesaj de Aliniuz »

Ai vrut sa dezinstalezi MODul sau ce ? Dezinstaleaza complet, fa si editarile in fisierele modificate .
damax
Utilizator înregistrat
Versiune: 3.0.7-PL1
Server: UNIX/Linux

Mesaj de damax »

am reinstalat MOD-ul dar acum mi-a disparut panoul administratorului...doar ce e in stanga...
Tickapa
Utilizator înregistrat

Mesaj de Tickapa »

damax, sa o luam de la inceput ca nu se mai intelege nimic din topicul tau.

Este clar de la inceput ca tu nu ai instalat MOD-ul cum trebuia prima data dupa cum se vede in mesajul tau, postat dupa ce ti-am zis sa creezi acel tabel.
acum am creat tabelul

Deci se intelege ca ai creat acel tabel dupa ce ti-am zis ca trebuie executat in mysql. Ceea ce inseamna ca este foarte posibil ca tu sa fi gresit instalarea MOD-ului si in fisierele ce trebuiau modificate.

Ca sa dezinstalezi un MOD nu este de ajuns stergerea fisierelor incarcate pe host si nici stergerea tabelelor MOD-ului. Trebuie sa faci exact inversul instalarii, adica trebuie sa stergi tabelele, sa stergi fisierele incarcate si sa inlocuiesti fisierele modificate cu back-up tau (daca ai facut asa ceva fisierelor)... in cazul in care nu ai salvat fisierele inainte de instalare trebuie sa cauti liniile care le-ai modificat si sa le modifici cu cele vechi (vezi manual de instalare pentru asta).

Dezinstaleaza corect MOD-ul si inainte de a-l instala iar daca ai ceva intrebari sau nelamuriri nu ezita sa le pui in acest topic.

Sfintele Pasti sa te ajute si sa-ti implineasca visurile. :wink:
damax
Utilizator înregistrat
Versiune: 3.0.7-PL1
Server: UNIX/Linux

Mesaj de damax »

Tocmai fac cale intoarsa operatiunii...

E clar ca gresisem la instalarea MOD-ului...acu` incerc sa modific totul...

merci la fel..
flowers
AdministratorAdministrator
Server: Windows
Nivel php: Mediu

Mesaj de flowers »

Aliniuz scrie:Nu ai executat comenzile SQL .
Vezi ca e scris cu Caps in eroare, deci e pe fisiere.
Închis

Înapoi la “2.0.x Suport pentru MODificări”