Forum intr-un site ro/forum
-
- Utilizator înregistrat
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
Forum intr-un site ro/forum
pls ash vea si eu sa stiu cum ash putea pune sa fie de exp am site www.nume.lx.ro si cand accesez www.nume.lx.ro/forum sa se deschida in forumul site'ului va rog frumos astept raspuns
Cum ti se deschide acum forumul? Adica ce scrii in browser?
Ideea e foarte simpla, probabil ca deja ai mai instalat forumul si asta ai facut-o din directorul phpBB...redenumesti directorul respectiv in "forum" il copiezi cu totul pe lx.ro- adica director forum cu continutul downloadat de pe phpBB.ro - si il instalezi introducand :www.nume.lx.ro/forum/install/install.php
Ideea e foarte simpla, probabil ca deja ai mai instalat forumul si asta ai facut-o din directorul phpBB...redenumesti directorul respectiv in "forum" il copiezi cu totul pe lx.ro- adica director forum cu continutul downloadat de pe phpBB.ro - si il instalezi introducand :www.nume.lx.ro/forum/install/install.php
-
- Utilizator înregistrat
deci vrei sati faci 1 site si 1 forum pe 1 singur domeniu , nu este greu ... 1 oara faci 1 site in ftp bagi fisierele direct , pt 1 forum faci in ftp 1 folder
forum , si accesezi www.nume.lx.ro/forum , si il instalezii , pe site bagi 1 butoon Forum , si ii dai linkul www.nume.lx.ro/forum , si asa ai 1 site + forum ,
forum , si accesezi www.nume.lx.ro/forum , si il instalezii , pe site bagi 1 butoon Forum , si ii dai linkul www.nume.lx.ro/forum , si asa ai 1 site + forum ,
-
- Utilizator înregistrat
smeagoll da daca pun site'ul si forumul in /forum trebuie sa'l instalez iar in www.nume.lx.ro/forum/install/install.php ca stii ca mie nush dece numi merge si...mucky scrie:Cum ti se deschide acum forumul? Adica ce scrii in browser?

-
- Utilizator înregistrat
mersi am sa incerc da vezi tu ca mie nu pot sami instalez in www.nume.lx.ro/forum/install/install.php sau cum o mai fi nush dece ca scriu tot corect da mo ajutat cineva da nu crek mai vreai acuma! mai vrei smeagollWWEMania scrie:mai bine stegi tot ce e la ftp si o iei de la inceput....
faci un folder forum, si in el copiezi phpBB.. apoi knd instalezi phpBB scrii la calea scriptului /forum ... si asta e tot...mie mi-a mers