http://www.sabotaj.as.ro/forum

Folosiţi această versiune de forum sau aveţi un forum phpBB deosebit? Să-l vedem!
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
AgLiAn
Utilizator înregistrat
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Mediu

Mesaj de AgLiAn »

Pana acuma era MissionImpossible, si am incercat sa`l traduc tot in romana, dar am gasit alt template - Charcoal2b. Mi`a placut mai mult...
Asta {Charcoal2b} chiar e 100 % romana :roll: Cel mai bine e sa intrati pe el, si sa vedeti!
Acuma... va place? Si... daca nu, ce nu va place? Ce ar mai trebui imbunatatit la el?
... have a nice day!
dorin
Fost coleg
Versiune: 3.1.10
Ext: Da
Server: UNIX/Linux
Nivel php: Puţin experimentat

Mesaj de dorin »

Cred ca ai uitat de asta si nu e prea corect.

Fara suparare niste oameni au muncit pentru o facilitate pe care tu o folosesti, lasa macar notita de final la locul ei:

Cod: Selectaţi tot

Powered by phpBB 2.0.6 © 2001, 2002 phpBB Group
BuGsY
Fost coleg

Mesaj de BuGsY »

de altfel ai o semnatura foarte sugestiva :wink:
Respecta si vei fi respectat
AgLiAn
Utilizator înregistrat

Mesaj de AgLiAn »

... sorry :roll:
Tot timpu` tre` sa a bag eu in overall_footer.tpl 8)
Oke... am pus `napoi (c)`ul.
Dorin, asa`i! Ai dreptate!
Acuma... imi raspundeti si la intrebari:
AgLiAn scrie:Acuma... va place? Si... daca nu, ce nu va place? Ce ar mai trebui imbunatatit la el?
Butoanele cum sunt? Is traduse bine? Sau... m`am strofocat de geaba sa le traduc? VREAU UN RASPUNS!
Have a nice day! Si inca o data, imi ceri scuze ca tot ma bag in overall_footer.tp. Promit ca nu mai umblu in el.
Si inca ceva... ziceti`mi un program cu care pot sa vad fisierele *.tpl Eu am PHP Coder Pro, dar acest program nu`mi vede si fisierele *.tpl... Ziceti`mi un program bun, si o sursa de unde pot sa`l downloadez!
Have a nice day!
danielt
AdministratorAdministrator
Versiune: 3.0.5
Server: UNIX/Linux

Mesaj de danielt »

Arata bine :-) Desi poate ar fi mai okay daca ai folosi aceeasi culoare pentru titlul "sabotaj" si pentru portocaliul din forum. Sau daca nu vrei aceeasi culoare atunci nu le fa asa de asemanatoare...

In ceea ce priveste Php coder pro. Ai undeva la setari posibilitatea sa adaugi noi extensii pe care sa le vada programul, ex. : css, tpl etc.
AgLiAn
Utilizator înregistrat

Mesaj de AgLiAn »

danielt scrie:Arata bine :-) Desi poate ar fi mai okay daca ai folosi aceeasi culoare pentru titlul "sabotaj" si pentru portocaliul din forum. Sau daca nu vrei aceeasi culoare atunci nu le fa asa de asemanatoare...
Adevarat... nici mie nu prea`mi place acel portocaliu. Deocamdata il las asa, dar in 1-2 saptamani il voi modifica!
danielt scrie:In ceea ce priveste Php coder pro. Ai undeva la setari posibilitatea sa adaugi noi extensii pe care sa le vada programul, ex. : css, tpl etc.
Am incercat sa adaug noi extensii, dar... :oops: imi cere sa inregistrez programul. L`am sters, si l`am instalat din nou, am zis ca poate am vre`o perioada de gratie... dar acelasi lucru, imi cere sa inregistrez programul pentru a adauga noi extensii.
Ma ajutati cu un program... ? Daca se poate, care sa fie total free, adica sa nu aiba nevoie de inregistrare! :roll:
Have a nice day!
mihaitza
Fost coleg
Nivel phpBB: Experimentat

Mesaj de mihaitza »

Interesant. Citeşte viewtopic.php?t=619
ovisopa
Utilizator înregistrat

fontul butoanelor de sus

Mesaj de ovisopa »

eu o sa incep direct cu ce nu imi place :twisted: , SINGURUL lucru care nu-mi place la forum e fontul butoanelor faq, cauta, membri, grupuri ... sincer fontu ala nu ma prea atrage si la profil login logout ai folosit alt font, la headerele tabelelor ai folosit altul ... eu prefer sa folosesc pt text verdana .. si daca fac poze poate alt pixelfont .. sau ceva mai interesant ..

dar oricum gusturile nu se discuta ...

Good job :)

see ya
shakabut
Utilizator înregistrat

Mesaj de shakabut »

1)
Ma ajutati cu un program... ? Daca se poate, care sa fie total free, adica sa nu aiba nevoie de inregistrare!
Foloseste HTML Kit. Este freeware si are in spate o intrega comunitate care dezvolta diverse jucarele pentru el. Il gasesti la www.chami.com
S-ar putea sa-ti ia un pic pana te obisnuiesti cu el, dar dupa maxim o saptamana o sa fie OK.

2) Forumul tau mi se pare putin cam "dark", lucru care de obicei pe mine ma oboseste. Atunci cand ai de navigat pe un site mai mult timp, trebuie sa fie contrast bun intre background si text, altfel obosesc ochisorii vizitatorului. Dar asta nu cred ca e vina ta.

De asemenea, pentru un forum cu 5 utilizatori, mi se par cam multe categorii & forumuri.
mihaitza
Fost coleg
Nivel phpBB: Experimentat

Mesaj de mihaitza »

Vă rog să mai citiţi şi regulamentul din când în când... forumul nostru este pentru phpBB;
Scrie răspuns

Înapoi la “Forumuri”