BlackNetwork -Forum

Folosiţi această versiune de forum sau aveţi un forum phpBB deosebit? Să-l vedem!
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
BryanMax
Utilizator înregistrat

BlackNetwork -Forum

Mesaj de BryanMax »

Hi all.Am facut si eu un forum.. inca sunt la inceput nu am pus cine stie ce pe el... si as vrea sa-i pun cat mai multe moduri cu timpu :wink: .
Siteul este : http://forum.black-network.ro
Aliniuz
Fost coleg
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Mediu

Mesaj de Aliniuz »

Copyright phpBB.ro cand ai de gand sa pui ?
BryanMax
Utilizator înregistrat

Mesaj de BryanMax »

gata am pus:D scuzama de neatentie
c|neva
Utilizator înregistrat

Mesaj de c|neva »

Cand dau click pe viewonline apare:

Cod: Selectaţi tot

Could not obtain regd user/online information

DEBUG MODE

SQL Error : 1054 Unknown column 'u.user_group_id' in 'field list'

SELECT u.user_group_id, u.user_session_time, u.user_id, u.username, u.user_allow_viewonline, u.user_level, s.session_logged_in, s.session_time, s.session_page, s.session_ip FROM phpbb_users u, phpbb_sessions s WHERE u.user_id = s.session_user_id AND s.session_time >= 1176507568 ORDER BY u.username ASC, s.session_ip ASC

Line : 93
File : viewonline.php
BryanMax
Utilizator înregistrat

Mesaj de BryanMax »

am sa rezolv problema de curand :lol:
WWEMania
Utilizator înregistrat
Versiune: phpBB2

Mesaj de WWEMania »

nu e mare scofala la forum...ai modificat la template headeru..in rest nika..si foloseste un template care nu il folosesc multi, fii mai original
:)
Tickapa
Utilizator înregistrat

Mesaj de Tickapa »

(1.) - Designul e jalnic, tema prea folosita iar logo-ul nu-mi inspira interes.

(2.) - Daca nu erai original numai la design... puteai sa fii in ceea ce privesc categoriile si forumurile. Jumate din ele sunt exact cele de pe fostul wbb...

(3.) - [ Administrator ] [ Moderator ] [ V.I.P ] [ Uploader ] [ Ban ], care e treaba cu acel rank? Te ocupi cumva cu warez-ul si noi nu stim acest lucru?
BryanMax
Utilizator înregistrat

Mesaj de BryanMax »

Tickapa.. eu in locu tau nu spuneam atatea jihniri...dar asta e .. si in legatura cu ranku ala Uploader ce te mananca pe tine daca lam pus? te deranjeaza ceva?...si daca vrei sa sti ma cunosc bine cu cei din fostul wbb.. si fac ce vreau !
Tickapa
Utilizator înregistrat

Mesaj de Tickapa »

BryanMax scrie:Tickapa.. eu in locu tau nu spuneam atatea jihniri...dar asta e .. si in legatura cu ranku ala Uploader ce te mananca pe tine daca lam pus? te deranjeaza ceva?...si daca vrei sa sti ma cunosc bine cu cei din fostul wbb.. si fac ce vreau !
Nu te-am jignit in niciun fel, daca asa am lasat de inteles imi cer ii de scuze; nu sunt genu.

Ma deranjeaza totusi, forumul tau are "o mica tenta" de warez prin el asa ca nu trebuia sa-l pui aici. Si crede-ma, mi-e greu sa cred ca Mupetz ti-a dat acordul sa folosesti acele descrieri, categorii, forumuri... dar fie cum zici tu.
xploud
Utilizator înregistrat

Mesaj de xploud »

Marfa cnd dau sa ma inregistrez dupa ce ai dau trimite imi apare o pagina alba....
Scrie răspuns

Înapoi la “Forumuri”