Galerie personala Neuron !
- neuron
- Utilizator înregistrat
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
Galerie personala Neuron !
Buna. Am cautat netul si am ales citeva imagini misto pentru forum!
Am ales o colectie ( nu mare ) de avatare , smileuri frumoase ( dupa parerea mea ) si rankuri ! Unele sunt editate de mine iar altele sunt pur si simplu downloadate !
Galerie de avatar ( 11 pics )
Smiles ( 57 pics )
Rankuri ( 10 pics )
Din potive tehnice nu am reusit sa le introduc pe un server momentan dar aceasta se va rezolva ! Daca cineva este cointeresat de asta poate sa-mi spuna adresa postei electronic si cu siguranta le veti primi !
Am ales o colectie ( nu mare ) de avatare , smileuri frumoase ( dupa parerea mea ) si rankuri ! Unele sunt editate de mine iar altele sunt pur si simplu downloadate !
Galerie de avatar ( 11 pics )
Smiles ( 57 pics )
Rankuri ( 10 pics )
Din potive tehnice nu am reusit sa le introduc pe un server momentan dar aceasta se va rezolva ! Daca cineva este cointeresat de asta poate sa-mi spuna adresa postei electronic si cu siguranta le veti primi !
- neuron
- Utilizator înregistrat
Avatarele sunt facute suta la suta de mine! Smileurile sunt culese de mine prin tot netul
. Rankurile sunt editate de mine ! ok. Pe ce adresa sati scriu ? danielt@qct.ro ?

- danielt
- Versiune: 3.0.5
- Server: UNIX/Linux
Super. Poti sa-mi scrii folosind emailul din forum sau direct pe adresa: danielt@phpbb.ro.
Am sa le verifica si in cateva zile vor fi publicate in noua sectiune de download
Am sa le verifica si in cateva zile vor fi publicate in noua sectiune de download

- neuron
- Utilizator înregistrat
ok. In urmatoarele 10 minute vei primi un mesaj la daneielt@phpbb.ro cu trei arhive !
-
- Nou venit
vreau si eu
Poti sa-mi trimiti si mie avatar-urile alea, eventual daca vrei pot sa ti le pun la mine pe server caci am spatiu, depinde de marimea globala(per total). Oricum poti sa-mi trimiti la yo_nutz@mymail.ro sau yo-nutz@gmx.net De abia astept sa le vad!