Principiul de functionare a phpbb
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
- Etherfast
- Fost coleg
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
Avatarele au nume random (/images/avatars/), deci daca dai un search dupa numele pozei de la tine din calculator, nu o sa-l gasesti pe server.
Nu mai posta 2 mesaje consecutive la intervale mai mici de o zi
Nu mai posta 2 mesaje consecutive la intervale mai mici de o zi

etherfast.ro - Blog personal
forum/images/avatars/1580777783461ff0e5a09b5
da asa e..am schimbat browserul si a disparut...asta inseamna ca e de recomandat ca la un backup sa salvez si /images/avatars/...
cu riscul sa fiu certat pentru prea multe intrebari cretine pe zi..ce imi recomandati sa salvez pentru a face un recovery complet?
scuze pentru salvele de intrebari
da asa e..am schimbat browserul si a disparut...asta inseamna ca e de recomandat ca la un backup sa salvez si /images/avatars/...
cu riscul sa fiu certat pentru prea multe intrebari cretine pe zi..ce imi recomandati sa salvez pentru a face un recovery complet?
scuze pentru salvele de intrebari
- Etherfast
- Fost coleg
Salvezi fisierele de pe FTP (toate), si baza de date MySQL (prin phpMyAdmin)
- Etherfast
- Fost coleg
Corect. TPL-urile nu au legatura directa cu baza de date (de genul stergi ceva de-acolo, se barboteaza baza de date)