AdSense

Discuţii diverse, dar centrate pe subiecte IT.
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
mucky
Utilizator înregistrat

AdSense

Mesaj de mucky »

Intrebare din public:

Poate cineva sa ma lamureasca ce este defapt AdSense - am citit pe wikipedia si la gogle insa nu ma prind, se pot face bani sau nu e chiar asa simplu..
just for info...e suficient sa afisezi sau castigi numai daca da omul click pe...

Merci!
Etherfast
Fost coleg
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Mediu

Mesaj de Etherfast »

Iar postezi de 2 ori :)
AdSense e un program ce permite webmasterilor sa afiseze reclame platite de altii (programul AdWords) de la Google, pe site-urile lor si sa castige si bani din asta.

Se pot castiga bani:
1) din click-uri; algoritm sofisticat ce depinde de locatia celui care executa click, de unii parametri ai contului webmasterului si de cati bani a platit publisherul pentru reclama aia, etc
2) din afisari; sume infime gen 1 cent la 1000 de afisari
3) din search-uri ; poti sa-ti pui motor de cautare pe site, si cand lumea cauta cu el si da click pe linkuri sponsorizate, procedura de mai sus
4) din referrali ; poti convinge alte persoane sa foloseasca sistemul asta, poti sa-i convingi pe altii sa foloseasca AdWords, Firefox, Picasa si ce mai au ei pe-acolo si vei primi cativa centi :)

Poti sa ma intrebi pe mine daca vrei mai multe informatii in sensul asta, daca zici ca pe site-ul Google n-ai inteles nimic. :P
etherfast.ro - Blog personal
mucky
Utilizator înregistrat

Mesaj de mucky »

sorry pentru multi post...era defapt un link pe care am vazut ca nu reusesc sa-l fac vizibilasa ca l-am transformat intr-un Merci :D

Oricum Merci pentru AdSense, te-am vazut intr-o discutie pe alt topic si mi-am dat seama ca e interesant ca oamenii se mai gandesc si la bani nu numai la hobby ca mine :oops:
..si in acest context incercam sa ma prind cam la ce suma se invarte o asfel de reclama..se pare ca totusi sumele considerabile apar mult mai tarziu, deci nu are rost sama prea agit. :D
Etherfast
Fost coleg

Mesaj de Etherfast »

Imi place cum gandesti :)
Da, cand pui AdSense pe un site e clar ca vrei si ceva venit din el, nu?

Un click poate varia intre 1 cent si recordul pe care l-am avut eu, $2,53.
Nu se intampla foarte des sa ai sume din astea majore, majoritatea sunt in intervalul 20 centi-50 centi.

Am strans din adsense anul asta $1,110.39 ca statistica :P
mucky
Utilizator înregistrat

Mesaj de mucky »

cand incepe sa semene a adresa IP suna tot mai bine..felicitari..
pot sa te intreb si cine iti vireaza banu..asa informativ...google sau diversi altii?
Etherfast
Fost coleg

Mesaj de Etherfast »

Google imi trimite cec-ul acasa prin posta, eu il depun la banca si in 2-3 saptamani (mai nou, pana acum dura o luna si jumatate) il incasez. Simple as that.
mucky
Utilizator înregistrat

Mesaj de mucky »

Multe inainte!
Scrie răspuns

Înapoi la “Diverse”