nu reuşesc să transfer fişierele pe serverul lycos

Rezolvări la problemele apărute la instalarea, actualizarea sau conversia forumului phpBB 2.0.x.
Închis
ionescuctin2002
Nou venit

nu reuşesc să transfer fişierele pe serverul lycos

Mesaj de ionescuctin2002 »

Am încercat să transfer fişierele prin ftp-ul recomandat de situl lycos şi mi-a afişat următoarele:
Connecting to 212.78.204.231:21
Connected to 212.78.204.231:21 in 0.220, Waiting for Server Response
220 ftp-uk.tmm.lyceu.net FTP server ready
Host type (1): UNIX (standard)
USER [numele meu de user]
331 Password required for [numele meu de user]
PASS (hidden)
530 Access denied.

Am încercat două zile la rând şi am introdus parola în mod corect. Menţionez că pe situl de referină al clientului ftp WS_FTP Pro am reuşit să mă conectez fără nici o problemă.
Văzând că nu reuşesc am uploadat fişier cu fişier tot forumul prin web ftp de la lycos (o operaţiune migăloasă şi de durată), am instalat forumul dar nu mi-a afişat icoanele plus câteva erori minore ce m-au făcut să înţeleg că este posibil să fi scăpat fişiere .
Dacă cineva cunoaşte cauza pentru care nu mă pot conecta la situl lycos prin ftp rămân recunoscător pentru răspuns.
CU stimă
danielt
AdministratorAdministrator
Versiune: 3.0.5
Ext: Nu
Server: UNIX/Linux
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Mediu

Mesaj de danielt »

Totul pare okay... hm, la Lycos parola contului difera de parola de ftp. Ai introdus la clientul ftp parola corecta? Va trebui sa ai bifata si optiunea Passive Transfers.

Pe alte conturi de ftp, cu setarile pe care le ai acum la clientul ftp, merge conectarea?

Vezi informatii si la http://www.tripod.lycos.co.uk/support/faq/1/#section_3 :-)
ionescuctin2002
Nou venit

Mesaj de ionescuctin2002 »

Conform e-mailului primit de la service-tripod-uk@lycos-europe.com cu mesajul "IMPORTANT - Your Lycos Tripod Account Details"
Eu am aceeaşi parolă de ftp ca şi parola contului şi este bifată şi opţiunea passive mode Ca exemplu vă dau mesajul primit (bineţeles cu detalii de cont înlocuite identic cu cele reale)
Username: ionescu
Password: ionescu1975

To connect to Lycos Tripod FTP server:

FTP address: ftp.members.lycos.co.uk
Website name/Sitename (use it as your Username with your FTP software):
ionescu
FTP password: ionescu1975
Iar pe alte conturi de ftp merge perfect cu setările de acuma.
O să mai încerc să schimb din setările softului ftp, oricum mulţumesc pentru răspunsuri.
CU stimă
danielt
AdministratorAdministrator
Versiune: 3.0.5
Ext: Nu
Server: UNIX/Linux
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Mediu

Mesaj de danielt »

Si eu mai folosesc din cand in cand WS_FTP pentru FTP nu PRO ci LE nu Version 7.62T ci 5.08 si merge excelent. Incearca cu un alt client FTP sau daca tot nu merge trimite-le un email celor de la Lycos sa le ceri lamuriri suplimentare.

Vezi ca au un forum si o lista de discutii cu tot felul de informatii utile :-)
Închis

Înapoi la “2.0.x Instalare, actualizare, conversie”