Nu imi merge cautarea shi nu am nici cea mai mica idee de ce.
Teoretic MySQL ar trebui sa fie okay, adica sa aiba toate facilitatzile (hostingul este facut pe dap.ro).
Problema este ca atunci cand dau cautare cu un cuvant care exista sigur nu gaseshte nici un rezultat. Si asta se intampla absolut orice as da sa caute.
Poate ma putetzi ajuta shi pe mine.
Nu merge cautarea.
- bogdan
- Versiune: 3.0.11
- Ext: Da
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Experimentat
- Nivel php: Mediu
incearca sa-ti refaci tabelele de cautare folosind programul : http://www.nickm.org/projects/phpBB/reb ... ch_mod.zip !
-
- Nou venit
tot nu mere
Nu prea am habar cum se face chestia aia. Daca se copiaza tot nu merge de nici o culoare. Forumul abia este facut (are ce cauta pe el totushi, nu este gol), cauta, nu da nici o eroare dar nu gaseshte nimic.
Am inteles ca modul asta ar trebui sa adauge o optiune noua in admin panel. La mine nu adauga nimic.
Mentionez ca am folosit phpBB in romana, ultima versiune.
Este cumva posibil sa fie din cauza hostingului? Celelalte functzii merg toate aproape perfect.
Sau nu am stiut eu sa instalez mod-ul.
Am mai gasit pe net inca ceva moduri de acelasi tip. Toate (la fel ca si asta) spun ca OPTIMIZEAZA searchul, ori mie imi cam trebuie sa mearga, si mie nu imi merge de nici o culoare.
Help!
Am inteles ca modul asta ar trebui sa adauge o optiune noua in admin panel. La mine nu adauga nimic.
Mentionez ca am folosit phpBB in romana, ultima versiune.
Este cumva posibil sa fie din cauza hostingului? Celelalte functzii merg toate aproape perfect.
Sau nu am stiut eu sa instalez mod-ul.
Am mai gasit pe net inca ceva moduri de acelasi tip. Toate (la fel ca si asta) spun ca OPTIMIZEAZA searchul, ori mie imi cam trebuie sa mearga, si mie nu imi merge de nici o culoare.
Help!