[BEC Media] Snooker-champs.com
- Etherfast
- Fost coleg
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
[BEC Media] Snooker-champs.com
Primul lansat dintre proiectele BEC Media este http://www.snooker-champs.com , un blog al carui principal subiect de discutie este campionatul mondial de Snooker.
Ca de obicei, tema este 100% dezvoltata de noi.
Pe perioada desfasurarii campionatului vor exista comentarii live, secvente video si opinii legate de evenimentele mentionate.
Nu e inca in stadiul final, insa se indreapta cu pasi repezi spre finalizare.
Ca de obicei, tema este 100% dezvoltata de noi.
Pe perioada desfasurarii campionatului vor exista comentarii live, secvente video si opinii legate de evenimentele mentionate.
Nu e inca in stadiul final, insa se indreapta cu pasi repezi spre finalizare.
etherfast.ro - Blog personal
- Aliniuz
- Fost coleg
Acel filmulet cu youtube are un background destul de deranjant, si anume acel rosu dungat in alb .
Mai bine ai fi continuat in header acea imagine din partea stanga iar filmuletul l-ai pune sub on control javascript . Pui o bara in dreapta, cand se termina headerul, verticala iar cand un vizitator face rollover pe bara, aceasta sa se extinda inspre stanga, astfel aparand cadrul cu playerul youtube .
In rest, bafta cu proiectul .
Mai bine ai fi continuat in header acea imagine din partea stanga iar filmuletul l-ai pune sub on control javascript . Pui o bara in dreapta, cand se termina headerul, verticala iar cand un vizitator face rollover pe bara, aceasta sa se extinda inspre stanga, astfel aparand cadrul cu playerul youtube .
In rest, bafta cu proiectul .
- Etherfast
- Fost coleg
Wordpress e o platforma foarte flexibila si permite chiar aproape orice daca i-ai invatat functiile 
@flowers - O sa vina multe multe proiecte in viitor
@Aliniuz - I-am pasat sugestiile project managerului si sa vedem ce o sa iasa. Thanks

@flowers - O sa vina multe multe proiecte in viitor

@Aliniuz - I-am pasat sugestiile project managerului si sa vedem ce o sa iasa. Thanks
- Etherfast
- Fost coleg
Nu e forum, dar iti apreciez gandurile bune 
Am schimbat cateva chestii la design.

Am schimbat cateva chestii la design.