www.csplayer.ro/forum
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
-
- Utilizator înregistrat
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
www.csplayer.ro/forum
Probabil majoritatea, si cand spun majoritatea ma refer la utilizatorii activi, stit acest forum. Acum am pus la punct si domeniul.ro www.csplayer.ro/forum . Atat forumul cat si site-ul este in constructie pentru ca daca vrei sa faci ceva de la 0 zi sa fie frumos trebuie sa muncesti mult si nu va aparea asa peste noapte. Este un forum dedicat jucatorilor de counter-strike din Romania. In curand va aparea si site-u dedicat tot jucatorilor. Insa il tin inca surpriza datorita furtului din ultima vreme de cei de la csteam.ro si ma refer aici la iconitele pe care le au ei. Acele iconite au fost facute de catre Iulyy special pentru acest forum si nu am dat dreptul de a fi shareuite. Au mai fost alte iconite si inainte pe care am permis sa le foloseasca si ceilalti. Insa speram ca macar bunul simt de a intreba inaite de a folosi ceva ce nu-ti apartine. Nu s-a putut face asta desi il aveam pe marele webdesigner din Arad Redfighter in lista de messenger. Si acum vine si se lauda cu munca altora(Night de pe cstrike.ro si Iulyy de pe csplayer.ro). Multumim ca exista si astfel de persoane care isi atribuie ce nu le apartine. Macar kallas care a primit ban aici din alte motive a avut bunul simt sa ma intrebe daca poate sa foloseasca iconitele inainte. Ma asteptam la asa ceva si de la tine. Presupun ca dupa ce ai furat tot m-ai sters si din lista ca de mult nu te mai vad on-line. Insa sa revenim la forum-ul meu. Astept pareri, idei si alte cele.
- octaviansan
- Utilizator înregistrat
-
- Utilizator înregistrat
Avand in vedere ca nu am ce sa fac pentru ca toate mod-urile sunt open source trebuie sa ma resemnez cu asta, insa cand cineva lucreaza pentru ceva si ma gandesc la acele imagini care sunt facute dupa asa zis-ul icon care e de fapt un logo/banner e si normal sa te oftici cat de cat si nici macar nu are bunul simt sa lase un reply.
- octaviansan
- Utilizator înregistrat