Aaa, da! E frati-su...Aliniuz scrie:El, kallas ? Sa fim seriosi ...
www.csteam.ro
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
- RedFighter
- Nou venit
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
di pacate pentru tine e rank facut de mine de la 0 . pe cstrike si nuste Urme de gloante. iconityele le-am scos demult. cele de pe csplayerc|neva scrie:Ar fi fost frumos sa nu fi furat iconitele de pe forumul meu. Ai umblat pe mai multe site-uri si ai adunat tot de pe acolo si acum ai si tu mare forum si intri aici sa ti-l prezinti in speranta de ati face reclama? Ar fi frumos sa scoti rank-ul ca e luat de pe cstrike.ro iar iconitele de la legenda is FURATE de pe forumul meu www.csplayer.ro/forum . Pacat de tine bai baiatule!
@Trezeguet: toti va credeti destepti. care mare parte copile? header facut de mine de la 0. template modificat?am pus iconitele si gata v-am copiat tot forumul. hai lasa-ma cu abureli deastea ca nu are nimeni chef de cearta.
Ultima oară modificat 01-Mai-2007, 19:58:30 de către RedFighter, modificat 1 dată în total.
- Etherfast
- Fost coleg
Am mai spus-o si o repet. Fara interjectii si onomatopee de genul bah, mah si cois pe forum. Alea se folosesc in piata.
etherfast.ro - Blog personal
- RedFighter
- Nou venit