Default Avatar Mod

Discuţii legate de instalarea şi funcţionarea unor MODificări vechi sau noi ale forumului phpBB 2.0.x.
Închis
neuron
Utilizator înregistrat
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Mediu

Default Avatar Mod

Mesaj de neuron »

Buna,
Am nevoie pentru experimente un mod si nu-l gasesc. L-am cautat peste tot .. smartor, phpbbhacks.com ( 36 de pagini :/ ) dk3.com .. si altele chiar si prin sistema de cautare ruseasca si nimic .. straniu e raspindit dar nul gasesc. Imi poate cineva scrie un linck direct pentru download ? As foarte multumit.
BuGsY
Fost coleg

Mesaj de BuGsY »

Evident nu ai căutat îndeajuns de atent pentru că altfel vedeai ca MODificarea este facuta de Shannado iar pe pagina acestuia exista arhiva MOD-ului alături de alte câteva.
neuron
Utilizator înregistrat

Mesaj de neuron »

Nu aveam cum sa stiu ca e al lui. Am dat search la google: Default Avatar Mod, Default Avatar Mode, Default Avatar Modification, phpBB Avatars Mods .. samd (si nimic evident). Iti multumesc BuGsY pentru acest link :).
neuron
Utilizator înregistrat

Mesaj de neuron »

Am downloadat acum si mi-am dat seama ca arhiva contine doua fisiere cu extensia .gif (grafical inteligent foto .. ) [guest_avatar si no_avatar] si un fisier .wma ( winamp file ) .. E o gluma ?? Sau instalarea e descrisa in acest fisier :). Gluma adminului.
BuGsY
Fost coleg

Mesaj de BuGsY »

Fişierul este default_avatar_102.mod iar acesta poate fi deschis cu Notepad, Dreamweaver sau cu orice alt editor de pagini web.

Există mai multe MODificări care au extensia *.mod
Închis

Înapoi la “2.0.x Suport pentru MODificări”