Am un forum phpBB 2.0.21. Am sters din greseala contul unui user [incercam sa modific ceva la profil si nu am observat ca am bifat casuta de stergere a userului]
Problema e ca acum au disparut si toate posturile lui, nu mai apar pe forum, insa m-am uitat in baza de date, ele se mai afla la phpbb_posts_text, dar au disparut din phpbb_posts mi se pare. Am incercat sa creez acelasi user si sa ii dau acelasi UserID, dar degeaba.
In phpbb_posts apar doar datele mesajelor, cum ar fi ID-ul utilizatorului ce le-a scris, ID-ul forumului destinatie, etc.
in phpbb_posts_text apar acele mesaje. Daca au disparut din posts, singura solutie pe care o vad in momentul de fata, ar fi sa te uiti in posts_text si sa preiei datele (ma refer la ID-uri) si sa le reintroduci in posts. (Sau daca zici ca ai creat tu user-ul din nou, sa postezi cu el...)
Teoretic NU ar fi trebuit sa dispara din phpbb_posts, doar cu acea MODificare: Admin Delete User With All Posts
Sa fi instalat acea modificare separat nu imi amintesc, probabil a fost in cadrul altui MOD.
M-am uitat in admin_users.php si acolo unde trebuia sa fie:
Asta in cazul in care aveam admin_users.php cum am aratat in prima partea a postului anterior, dar din cate vedeti eu am a doua parte, care efectiv sterge din baza de date...