cateva sfaturi va rog

Rezolvări la problemele apărute la instalarea, actualizarea sau conversia forumului phpBB 2.0.x.
Închis
Parakiosu2
Nou venit

cateva sfaturi va rog

Mesaj de Parakiosu2 »

salut la toata lumea si bine v-am gasit

Am postat la diverse din simplu fapt ca nu am rabdare sa caut alt post legat de acest subiect.

Sunt incepator si as vrea-daca se poate -sa ma luati usurel :D

vreau sa imi fac si eu un forum.Am unul dar este gazduit de 0x.ro si nu imi mai convine.o fi el gratuit dar are o caruta de erori.ultimul lucru care sa intamplat -si care a umplut paharul-este ca mi sau sters 20 de useri cu tot cu post-uri.

vreau si eu sa intreb cum pot sa imi fac altul.am cumparat deja un domeniu .ro si nu stiu cum sa procedez in continuare.Am luat o verziune de bbphp -parca 2.0-de pe www.bbphp.com si nu stiu ce sa fac cu ea.trebuie incarcata prin FTp si dupa se poate edita sau cum?

Va rog mult sa ma ajuta-ti in acesta problema.

Cer mii de scuze adminului si moderatorilor daca cumva mai exista acest subiect pe undeva.Off-topic nu am cunm sa fiu pentru ca am scris la diverse.

Multumesc anticipat.
Etherfast
Fost coleg
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Mediu

Mesaj de Etherfast »

Salut,
E phpBB , nu bbphp ;)
Daca ti-ai luat domeniu .ro, ai nevoie si de hosting. Hostingul tau trebuie sa suporte PHP si o baza de date.

Poate articolul asta iti va fi de ajutor?

Mutat din Diverse.
etherfast.ro - Blog personal
octaviansan
Utilizator înregistrat
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Mediu

Mesaj de octaviansan »

RECLAMA si www.evonet.ro . Alegeti unul dintre astea 2 , unul e platit unul e gratis .
Închis

Înapoi la “2.0.x Instalare, actualizare, conversie”