Cum sa scap de boti ?
-
- Utilizator înregistrat
va rog am nevoie de putin ajutor
am instalat anti-bot-question si nu prea mi-a reusit
prima problema: cand deschid un topic de exemplu, apare sus deasupra la logo (header)
-------------------------------------
Warning: mysql_free_result(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in /home/ssergiu/public_html/forum/db/mysql4.php on line 318
Warning: mysql_free_result(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in /home/ssergiu/public_html/forum/db/mysql4.php on line 318
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/ssergiu/public_html/forum/db/mysql4.php:318) in /home/ssergiu/public_html/forum/includes/page_header.php on line 483
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/ssergiu/public_html/forum/db/mysql4.php:318) in /home/ssergiu/public_html/forum/includes/page_header.php on line 485
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/ssergiu/public_html/forum/db/mysql4.php:318) in /home/ssergiu/public_html/forum/includes/page_header.php on line 486
-----------------------------
cealalta problema e ca atunci cand dau register ca user nou primesc urmatoarea eroare (dupa ce declar ca am peste 13 ani)
phpBB : Critical Error
Could not locate valid language pack
Idei?
am instalat anti-bot-question si nu prea mi-a reusit
prima problema: cand deschid un topic de exemplu, apare sus deasupra la logo (header)
-------------------------------------
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/ssergiu/public_html/forum/db/mysql4.php:318) in /home/ssergiu/public_html/forum/includes/page_header.php on line 483
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/ssergiu/public_html/forum/db/mysql4.php:318) in /home/ssergiu/public_html/forum/includes/page_header.php on line 485
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/ssergiu/public_html/forum/db/mysql4.php:318) in /home/ssergiu/public_html/forum/includes/page_header.php on line 486
-----------------------------
cealalta problema e ca atunci cand dau register ca user nou primesc urmatoarea eroare (dupa ce declar ca am peste 13 ani)
phpBB : Critical Error
Could not locate valid language pack
Idei?
-
- Utilizator înregistrat
am rezolvat poblema cu spatiile am sters liniile alea si acu e ok dar tot nu pot sa ma inregistrez pentru ca apare aceasi eroare. am verificat functions.php sa vad care e baiu, m`am uitat la fisierele ce trebuiau uploadate si sunt acolo. ce ma fac? 
Daca cineva e indeajuns de amabil sa ma ajute "live" il rog sa-mi dea un msg pe yahoo la str8_to_no_1
Ms!

Daca cineva e indeajuns de amabil sa ma ajute "live" il rog sa-mi dea un msg pe yahoo la str8_to_no_1
Ms!
-
- Utilizator înregistrat
- Versiune: 3.0.7-PL1
- Ext: Nu
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Mediu
Aliniuz scrie:Sunt mai multe MODuri care combat prezenta botilor insa eu iti recomand Anti bot Question Hack : http://www.phpbbhacks.com/download/6697 .
ABQ se bate cap in cap cu The Humanizer?
PS1: Poate cineva sa-mi raspunda...?
Ultima oară modificat 30-Iun-2007, 13:02:39 de către damax, modificat 1 dată în total.