Rog ajutor
-
- Utilizator înregistrat
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
Rog ajutor
Salutare , sunt nou pe aici , asa ca am si eu niste intrebari !
1] Am un forum pe lx.ro
2] Cum pot face ca la profil acolo sau cand ai postat mesajul sa iti apara iconita de la messenger daca esti online sau offline pe messenger
3] Cum pot crea sus in bara de meniu , sa creez BanList
4] Cum pot face ca pe www.cstrike.ro/forum sa apara in forumul respectiv cand cineva a facut un topic sau un post sa apara acolo ( 1 Post ) sau ( 1 Topic ) sau daca nu a postat nimeni sa apara 0 la amandoua !
5] Cum pot baga limba romana pe forum !!!
Mentionez ca am cautat funcita Cautare , dar nu am gasit nimic concret ! Am nevoie de reply , cat mai repede posibil !
1] Am un forum pe lx.ro
2] Cum pot face ca la profil acolo sau cand ai postat mesajul sa iti apara iconita de la messenger daca esti online sau offline pe messenger
3] Cum pot crea sus in bara de meniu , sa creez BanList
4] Cum pot face ca pe www.cstrike.ro/forum sa apara in forumul respectiv cand cineva a facut un topic sau un post sa apara acolo ( 1 Post ) sau ( 1 Topic ) sau daca nu a postat nimeni sa apara 0 la amandoua !
5] Cum pot baga limba romana pe forum !!!
Mentionez ca am cautat funcita Cautare , dar nu am gasit nimic concret ! Am nevoie de reply , cat mai repede posibil !
-
- Utilizator înregistrat
Pentru 1) nu cred ca este rezolvare
;
Pentru 2) click aici ce zice SuKaRu e cu totul altceva;
Pentru 3) ai aici MOD-ul Ban List. Daca vrei sa faci doar buton foloseste asta, daca gresesc rog pe c|neva sa ma corecteze;
Pentru 4) nu stiu;
Pentru 5) cauta ca s-a mai discutat.
O zi buna!

Pentru 2) click aici ce zice SuKaRu e cu totul altceva;
Pentru 3) ai aici MOD-ul Ban List. Daca vrei sa faci doar buton foloseste asta, daca gresesc rog pe c|neva sa ma corecteze;
Pentru 4) nu stiu;
Pentru 5) cauta ca s-a mai discutat.
O zi buna!
Ultima oară modificat 15-Mai-2007, 17:18:26 de către c|neva, modificat 1 dată în total.
-
- Utilizator înregistrat
-
- Utilizator înregistrat
Am zis ca nu mai am nevoie de aia cu limba romana , mai vreau doar la asta :
Plz reply !
Cod: Selectaţi tot