Knowledge base

Discuţii legate de instalarea şi funcţionarea unor MODificări vechi sau noi ale forumului phpBB 2.0.x.
Închis
brasoveanul
Utilizator înregistrat
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Mediu

Knowledge base

Mesaj de brasoveanul »

Am incercat sa instalez knowledge base din pachetul oferit pe acest site, dar inca de la inceput imi da eroare, cand incerc sa rulez install_kb_tables.php, aflat in radacina forumului, imi da acest mesaj de eroare:

Cod: Selectaţi tot

Warning: mysql_connect() [function.mysql-connect]: Access denied for user 'brasoveanul'@'localhost' (using password: NO) in /home/brasoveanul/public_html/test/db/mysql4.php on line 48

Warning: mysql_error(): supplied argument is not a valid MySQL-Link resource in /home/brasoveanul/public_html/test/db/mysql4.php on line 330

Warning: mysql_errno(): supplied argument is not a valid MySQL-Link resource in /home/brasoveanul/public_html/test/db/mysql4.php on line 331
phpBB : Critical Error

Could not connect to the database
Voi cum ati facut cand ati instalat pe phpbb.ro? Folositi aceasta versiune? Daca nu, va rog sa imi dati un link catre cea pe care o folositi. Multumesc!
Skyler
Utilizator înregistrat
Versiune: 3.0.7-PL1
Ext: Da
Nivel phpBB: Experimentat
Nivel php: Experimentat

Mesaj de Skyler »

pai nu iti merge deoarece ai gresit datele cand ai completat.
brasoveanul
Utilizator înregistrat

Mesaj de brasoveanul »

Nu am gresit nici o data, ce data sa gresesc? am pus fisierul in radacina forumului si l-am executat din browser,ce data puteam sa gresesc? si imi apare eroarea respectiva. Daca puteti veni si cu alte sfaturi mai constructive....
Aliniuz
Fost coleg

Mesaj de Aliniuz »

brasoveanul
Utilizator înregistrat

Mesaj de brasoveanul »

Multam Aliniuz, de asta aveam nevoie. ;)

edit: deja i-am descoperit buguri, cel mai enervant fiind acela ca daca incerc sa creez o noua categorie nu o creeaza si ma duce la pagina de index a forumului. Noroc ca am folosit un forum de test, renunt la KB, cu toate ca ar fi fost util. Voi cum l-ati pacalit sa va mearga pe phpbb.ro?
Închis

Înapoi la “2.0.x Suport pentru MODificări”