FIND

Discuţii legate de instalarea şi funcţionarea unor MODificări vechi sau noi ale forumului phpBB 2.0.x.
Închis
Marian96
Utilizator înregistrat
Versiune: 3.0.5
Ext: Da
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Mediu

FIND

Mesaj de Marian96 »

am si eu o problema la modul FIND-Forum integrated new delivery.
cand dau in panoul administratorului sa introduc o sursa de rss merge bine dar cand dau gets new now imi apare o pagina alba
ce sa fac?
veninoss
Utilizator înregistrat
Versiune: 3
Ext: Nu

Mesaj de veninoss »

Poate te ajuta asta.
veninoss scrie:Am instalat si eu botul cu reporterul.Am setat sursa de stiri,dar cand dau "get news now" raman cu pagina alba,si nu posteaza nimic. Ai idee de ce ?
veninoss scrie:Am gasit problema la mine :) Nu instalasem corect directorul mods,in loc sa il pun in root-ul forumului l-am pus in admin/mods
Marian96
Utilizator înregistrat
Versiune: 3.0.5
Ext: Da

Mesaj de Marian96 »

mersi mult.a mers.multumesc mult veninoss
brasoveanul
Utilizator înregistrat

Mesaj de brasoveanul »

Am crackertracker instalat si imi blocheaza cron jobul care face insertia automata a stirilor. Stiti cumva cum trebuie sa il setez pe crackertracker ca sa fie ok?
M*i*h*a*i
Utilizator înregistrat

Mesaj de M*i*h*a*i »

Te-am avertizat brasoveanule.Crede-ma ca nu e singurul mod care o sa ti-l blocheze.Ai face bine sa deschizi fisierul de instalare de la crackertracker si sa rulezi instructiunile invers ca sa il dezinstalezi.Eu asa am facut :roll:
brasoveanul
Utilizator înregistrat

Mesaj de brasoveanul »

M*i*h*a*i scrie:Te-am avertizat brasoveanule.Crede-ma ca nu e singurul mod care o sa ti-l blocheze.Ai face bine sa deschizi fisierul de instalare de la crackertracker si sa rulezi instructiunile invers ca sa il dezinstalezi.Eu asa am facut :roll:
Mai Mihai, mi-l bloca pentru ca asa era programat ctracker..am scos din IP si agent blocker intrarea lwp-*, am lasat lwp, apoi am adaugat lwp-tri* si LWP::Simple si acum merge fara probleme. Nu-i chiar asa muma padurii ctracker asta. :wink:
M*i*h*a*i
Utilizator înregistrat

Mesaj de M*i*h*a*i »

Pe phpbbhacks.com are la rate 2.0 plus ca nu iti foloseste prea mult.Mai sunt si alte sisteme mai simple si mai eficiente decat el.
brasoveanul
Utilizator înregistrat

Mesaj de brasoveanul »

Se poate sa fie si ce zici tu, dar eu stiu ca nu am avut probleme importante cu el pana acum. Sper ca nici nu voi avea. Probabil ca scorul de pe phpbbhacks este determinat de votul celor care s-au speriat prea repede de stilul lui paranoic de a lucra, dupa ce il configurezi merge bine.
Închis

Înapoi la “2.0.x Suport pentru MODificări”