Sunt un fericit utilizator al stilului darkblue, il am instalat de cativa ani buni in versiunea originala si am instalat ieri versiunea noua de pe acest site, multumiri lui MJR pentru realizarea grafica potrivita cu gusturile mele

Am gasit totusi 2 chestiuni care se mai pot imbunatati, si am vazut ca s-au mentinut si in noua versiune.
Prima ar fi culoarea cu care sunt afisate titlurile [Anunt] , [Important] si [Chestionar], vizibile din interiorul categoriei. Nu stiu cum se vede la voi, dar la mine apare scris cu negru pe fond bleumarin inchis si e aproape imposibil de citit. Am intrat in Panoul Administratorului la Modificare stil, dar n-am gasit de unde pot schimba culoarea. Am sapat si prin darkblue.css dar nu m-am descurcat nici acolo. Unde pot face modificarea asta? (cat mai la concret daca se poate)
A doua chestiune este afisarea incorecta a iconului folder_locked_big.gif in dreptul unui forum inchis: in pagina de start a forumului iconul apare afisat corect in footer, la 26x27 pixeli, in timp ce in dreptul forumului inchis apare latit la 46x25 pixeli si imaginea iconului e denaturata. Problema e probabil tot prin template, dar nu m-am priceput s-o depistez.
Am rugamintea sa posteze cineva aici ce valori trebuie modificate si prin ce fisiere, ca e pacat sa ramana asa. S-auzim numai de bine !