nu stiu ce sa download-ez

Discuţii libere referitoare la forumul phpBB şi comunitatea phpBB Romania.
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
dex_ok
Nou venit
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Mediu

nu stiu ce sa download-ez

Mesaj de dex_ok »

salut, problema mea este urmatoarea
in meniul site rophp - download, sunt 3 variante de download-are, care trebuie sa-l download-ez pentru al upluoda?
Eu am lu-at phpBB full package (624kb) si am incercat sa pun in baza mea de date facuta pe site-ul lycos .........si nu merge
va multumesc pentru ajutor
dex_ok
Nou venit
Server: Windows

Mesaj de dex_ok »

cel pe care l-am download-at eu nu pot sa selectez decat limba engleza, doar atat are
vreau un forum in limba romana, daca se poate bineanteles :lol:
danielt
AdministratorAdministrator
Versiune: 3.0.5
Server: UNIX/Linux

Mesaj de danielt »

dex_ok scrie:in meniul site rophp - download, sunt 3 variante de download-are, care trebuie sa-l download-ez pentru al upluoda?
Cu toate 3 pachetele se poate face un update la forum. Doar cu Full Package se poate face o instalare nouă.

Pentru mai multe detalii legate de instalare, vezi: http://members.lycos.co.uk/rophpbb/down.php :-)
dex_ok scrie:cel pe care l-am download-at eu nu pot sa selectez decat limba engleza, doar atat are
vreau un forum in limba romana, daca se poate bineanteles
Fişierele de limba română trebuie downloadate şi instalate separat. Acest lucru se poate face înainte de a începe instalarea forumului sau după instalarea forumului. Dacă copiezi aceste fişiere înainte vei avea interfaţa de instalare în limba română ;-)

Modul în care aceste fişiere se instalează este prezentat în: http://members.lycos.co.uk/rophpbb/viewtopic.php?t=9 .
Scrie răspuns

Înapoi la “Despre phpBB”