problema: eroare la uploadul avatarului

Folosiţi acest forum pentru a discuta problemele apărute în timpul folosirii forumului phpBB 2.0.x.
Închis
GWT
Nou venit

problema: eroare la uploadul avatarului

Mesaj de GWT »

am un cont la www.as.ro . instalarea a mers ca pe roate, nu am avut nici un fel de probleme pana cand am trecut la profilul meu. mentionez ca din configurare generala am bifat "da" la optiunile de afisare a avatarilor.
cand vreau sa-mi uploadez avatarul (mentionez ca respect dimensiunile) imi apar urmatoarele erori:

Warning: Unable to create './images/avatars/20929132443e99e14a29ce9.jpg': Permission denied in /home/pmf/includes/usercp_avatar.php on line 227

Warning: Cannot add header information - headers already sent by (output started at /home/pmf/includes/usercp_avatar.php:227) in /home/pmf/includes/page_header.php on line 464

Warning: Cannot add header information - headers already sent by (output started at /home/pmf/includes/usercp_avatar.php:227) in /home/pmf/includes/page_header.php on line 466

Warning: Cannot add header information - headers already sent by (output started at /home/pmf/includes/usercp_avatar.php:227) in /home/pmf/includes/page_header.php on line 467

nu inteleg nimic din ce se-ntampla . mentionez ca am mai instalat forumul si pe lycos.co.uk si nu am probleme cu avatarii deloc. o fi cumva de la serverul as.ro? daca poate cineva sa ma ajute cu niste raspunsuri,daca mai are cineva instalat pe as.ro phpBB2 si ma poate lumina si pe mine, i-as fi foarte recunoscator.

help me,please
GWT
Nou venit

rezolvat

Mesaj de GWT »

:D ma scuzati de deranj... dar am rezolvat.

trebuia sa modific directorul "avatars" prin CHMOD dintr-un client de FTP la valoarea 777 (la mine era 755)

acum merge. nici o problema in front :wink:
danielt
AdministratorAdministrator
Versiune: 3.0.5
Ext: Nu
Server: UNIX/Linux
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Mediu

Mesaj de danielt »

GWT scrie:acum merge. nici o problema in front
Super :D

Am şi eu o mică rugăminte. În topicul viewtopic.php?t=135 Endege a încercat să instaleze forumul pe as.ro şi nu a reuşit. Dacă ai timp poţi să detaliezi instalarea pe as.ro, mai ales dacă ai observat anumite lucruri deosebite.

Cel mai mult ne interesează modul în care ai specificat baza de date şi numele serverului. Mulţumesc :)
GWT
Nou venit

Mesaj de GWT »

ok, am sa postez la topicul respectiv cum s-a desfasurat procesul de instalare la mine, plus informatiile de configurare

:wink:
Închis

Înapoi la “2.0.x Funcţionare”