am un cont la www.as.ro . instalarea a mers ca pe roate, nu am avut nici un fel de probleme pana cand am trecut la profilul meu. mentionez ca din configurare generala am bifat "da" la optiunile de afisare a avatarilor.
cand vreau sa-mi uploadez avatarul (mentionez ca respect dimensiunile) imi apar urmatoarele erori:
Warning: Unable to create './images/avatars/20929132443e99e14a29ce9.jpg': Permission denied in /home/pmf/includes/usercp_avatar.php on line 227
Warning: Cannot add header information - headers already sent by (output started at /home/pmf/includes/usercp_avatar.php:227) in /home/pmf/includes/page_header.php on line 464
Warning: Cannot add header information - headers already sent by (output started at /home/pmf/includes/usercp_avatar.php:227) in /home/pmf/includes/page_header.php on line 466
Warning: Cannot add header information - headers already sent by (output started at /home/pmf/includes/usercp_avatar.php:227) in /home/pmf/includes/page_header.php on line 467
nu inteleg nimic din ce se-ntampla . mentionez ca am mai instalat forumul si pe lycos.co.uk si nu am probleme cu avatarii deloc. o fi cumva de la serverul as.ro? daca poate cineva sa ma ajute cu niste raspunsuri,daca mai are cineva instalat pe as.ro phpBB2 si ma poate lumina si pe mine, i-as fi foarte recunoscator.
help me,please
problema: eroare la uploadul avatarului
- danielt
- Versiune: 3.0.5
- Ext: Nu
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
SuperGWT scrie:acum merge. nici o problema in front

Am şi eu o mică rugăminte. În topicul viewtopic.php?t=135 Endege a încercat să instaleze forumul pe as.ro şi nu a reuşit. Dacă ai timp poţi să detaliezi instalarea pe as.ro, mai ales dacă ai observat anumite lucruri deosebite.
Cel mai mult ne interesează modul în care ai specificat baza de date şi numele serverului. Mulţumesc