Noul site Parazitii

Prezentaţi-vă aici site-urile personale.
Închis
AgLiAn
Utilizator înregistrat
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Mediu

Noul site Parazitii

Mesaj de AgLiAn »

http://parazitii.cc/

Re-makeul la a ceea ce a fost candva 3paraziti.com... relansat pe 03 Iunie 2007, Parazitii.cc se vrea cel mai complex site Parazitii. Insa asta ramane la latitudinea voastra, daca e sau nu.

Contine intreaga Biografie a trupei, intreaga Discografie si Videografie (cu tot cu videoclipurile video, 19 la numar), 315 poze cu Parazitii, o pagina de Download unde puteti copia cateva wallpapere cu Parazitii cat si puteti asculta cateva remixuri. Ceva poate inedit, pagina Live ce contine 17 concerte live Parazitii (doar fragmente din ele...), 109 versuri a trupei, si un Forum care asteapta utilizatori noi...

Asta fiind o scurta descriere a site-ului, astept si parerile voastre, indiferent ca sunt aprecieri sau sugestii. Sunt binevenite si primele, dar mai binevenite sunt sugestiile intrucat personal as vrea sa fac site-ul si mai bun decat atat...

AgLiAn - WebMaster Parazitii.cc
Skyler
Utilizator înregistrat
Versiune: 3.0.7-PL1
Ext: Da
Nivel phpBB: Experimentat
Nivel php: Experimentat

Mesaj de Skyler »

imi place siteul. felicitari.
seelview
Fost coleg
Versiune: 3.x
Server: UNIX/Linux
Nivel phpBB: Foarte experimentat

Mesaj de seelview »

Pentru mine cel mai complex website parazitii ramane tot 20cmrecords.com (facut de deja celebrii diff studios). Insa, de ce nu, o formatie sau artist trebuie sa aibe si un site neoficial, al fanilor.
Ai facut treaba buna, insa ce s-a intamplat cu 3paraziti ca era ok si el?
"Don't have fear, I is here"
Seelview Photography / Blog this
AgLiAn
Utilizator înregistrat

Mesaj de AgLiAn »

Nu am nimic de obiectat impotriva 20cmrecord.com, doar ca sincer mie chiar nu mi se pare un site complet, discografie incompleta, biografie de asemenea, video nu, foto nu... dar nu are rost acum sa discutam despre aspectele astea. Vreau sa-mi vad de oaia mea si cam atat.

3paraziti.com... am scris si pe forumul actual ce se intamplase cu el. Un mic rezumat... era hostat la inregistrari.ro, iar baietii astia ne-au pierdut intreg site-ul de pe ftp, inclusiv baza de date a forumui care stransese cateva sute de utilizatori activi si cateva mii bune de posturi, neavand nici un backup de nici un fel. Evident a fost si greseala mea ca nu facusem backup-uri, insa dupa 8 luni de munca cu promovarea site-ului si strangerea de utilizatori pe forum, dupa ce pierdusem tot chiar imi pierise orice chef de a mai administra site-ul, de a-l promova din nou si toate astea, asa ca abandonasem "proiectul". Acum lectia mi-e invatata, voi face backup zilnic la SQL, pentru orice eventualitate.
c|neva
Utilizator înregistrat

Mesaj de c|neva »

Pai de 20cmrecords.com nu cred ca are cine sa se ocupe asa mult si din cate stiu eu de la baieti, care au spus intr-un interviu, relatia lor cu fanii exista doar in concerte, nu forum, nu mirc, nu messenger , telefoane sau mai stiu eu ce. Doar in concerte.

Edit: De ce .cc?
octaviansan
Utilizator înregistrat

Mesaj de octaviansan »

Puteai sa iei .com ca e 300.000 pe an nu 600.000 .
AgLiAn
Utilizator înregistrat

Mesaj de AgLiAn »

De ce .cc ... pentru ca voiam sa fie PARAZITII.ceva ... si cum toate domenii sunt luate, am optat pentru www.parazitii.cc si www.parazitii.biz (.cc il tin ca domeniu principal...)

Daca ma ajuta cineva sa scot parazitii.com la un pret mai mic decat cel cerut de namegiant (11.000$) atunci voi cumpara parazitii.com ;)
WWEMania
Utilizator înregistrat
Versiune: phpBB2

Mesaj de WWEMania »

dragut...dar culoarea templateului nu prea se potriveste... trebuia o culoare inchisa
lsdcrew
Utilizator înregistrat
Versiune: -

Mesaj de lsdcrew »

WWEMania scrie:dragut...dar culoarea templateului nu prea se potriveste... trebuia o culoare inchisa
asta cam asa e.. dar e misto ideea ... bafta in continuare
Închis

Înapoi la “Site-ul meu”