CineMagia
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
- BeNnY
- Utilizator înregistrat
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
CineMagia
http://www.cinemagia.ro/forum
Unul din cel mai modificate forumuri pe care le-am vazut vreodata! Au pana si Template-ul propriu!
Unul din cel mai modificate forumuri pe care le-am vazut vreodata! Au pana si Template-ul propriu!
- BuGsY
- Fost coleg
Legat de MOD-uri mă abţin pentru ca nu prea am observat cine ştie ce legat de aceastea în vizita mea sumară pe forum.
Template-ul este foarte reuşit „în ton” cu site-ul şi nu poate decât să ne bucure acest aspect
Cred că este printre puţinele forumuri mai măricele care nu scoate din footer-ul pagini copyright-ul cu Romanian phpBB online community
Template-ul este foarte reuşit „în ton” cu site-ul şi nu poate decât să ne bucure acest aspect

Cred că este printre puţinele forumuri mai măricele care nu scoate din footer-ul pagini copyright-ul cu Romanian phpBB online community

- mihaitza
- Fost coleg
- Versiune: 3.0.5
- Nivel phpBB: Experimentat
Încearcă să citeşti ultimul punct al mesajului viewtopic.php?p=4159#4159 privitor la proprietate.
- danielt
- Versiune: 3.0.5
- Server: UNIX/Linux
În opinia mea, orice forum phpBB căruia i se schimbă "ceva" este de lăudat, majoritatea forumurile - dacă vă uitaţi în forumurile prezentate în forumul Forumuri îmi ve-ţi da dreptate - sunt ori subSilver ori alte teme free... foarte puţină inovaţieneuron scrie:Nu vad mare lucru.
Forumurile ce mau impresionat pe mine sunt sibiul.ro/forum si moldova.net.