Forum

Dacă doriţi să vă faceţi cunoscute stilurile şi temele proprii sau doriţi să comentaţi alte stiluri pentru forumul phpBB 2.0.x, acesta este locul potrivit.
Închis
kEnzo
Nou venit

Forum

Mesaj de kEnzo »

Salz... cum fac sa schimb si eu sabloanele ptr. a foosi alte templateuri? k mie imi apare dekt "management" si "adauga". 10q
kEnzo
Nou venit

Mesaj de kEnzo »

sau sa schimb rankurile..etc :(...
Shara
Fost coleg
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Mediu

Mesaj de Shara »

kEnzo scrie:Salz... cum fac sa schimb si eu sabloanele ptr. a foosi alte templateuri? k mie imi apare dekt "management" si "adauga". 10q
Copiezi template-urile pe care doresti sa le folosesti in directorul /templates/ din directorul forumului. Apoi te duci la "adauga" si daca ai copiat ce trebuie si unde trebuie iti va aparea acolo. Pentru a adauga trebuie sa alegi "instaleaza" sau ceva gen.
Pentru a putea sa folosesti template-ul dorit trebuie sa te duci in "Configurare Generala" si sa-ti alegi template-ul din sectiunea propriu-zisa.
ATENTIE : Bifeaza si "Suprascrie Stilul Utilizatorului" pentru ca toti utilizatorii sa foloseasca acelasi template. Altfel fiecare utilizator va avea ca template genera subSilve si va putea sa-si aleaga el stilul dorit.

kEnzo scrie:sau sa schimb rankurile..etc :(...

Tot in "Panoul Administratorului", jos de vezi categoria "Administrare utilizatori" cu subsectiunea "ranguri".
Aici adaugi/modifici rangurile dorite.

Trebuie ca imaginile rangurilor ce urmeaza sa le adaugi sa le copiezi in root/images/rangs (daca nu exista fiserul "rangs" va trebui sa-l creezi).

Deasemenea citeste Catalogul Cu Articole . Iti va fi foarte folositor pentru eventuale "semne de intrebare".
kEnzo
Nou venit

Mesaj de kEnzo »

ok man...ms frumos.
Închis

Înapoi la “2.0.x Stiluri, teme, avataruri şi butoane”