Colour Groups

Discuţii legate de instalarea şi funcţionarea unor MODificări vechi sau noi ale forumului phpBB 2.0.x.
Fre3
Utilizator înregistrat

Mesaj de Fre3 »

ai vbt sa te afli in treaba ... @csnation ....... @stillzone forum la ei merge ? la noi dece nu ar merge si sharakuza care e moderator pe phpbb.ro detine forum-ul stillzone asa ca taci si dute ZMEU VIRTUAL
Shara
Fost coleg
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Mediu

Mesaj de Shara »

Fre3 scrie:ai vbt sa te afli in treaba ... @csnation ....... @stillzone forum la ei merge ? la noi dece nu ar merge si sharakuza care e moderator pe phpbb.ro detine forum-ul stillzone asa ca taci si dute ZMEU VIRTUAL

Unu la mana : Shara sau Sharakuza este aceeasi persoana SI NU ESTE MODERATOR PE phpbb.ro. Doar pe contul cu "Sharakuza" este Traducator phpbb.ro

Doi la mana : nu mai am nici o legatura cu "@stillzone", si da, merge pentru ca e toate modurile sunt bine instalate

Trei la mana : Asta e unul din putinele moduri care cred ca mi-a iesit la "bulan". Sunt foarte sigur ca daca ai cauta in mesajele pe care le-am trimis de pe utilizatorul celalalt ai avea mari sanse sa gasesti codul de care este nevoie. Eu am sa stau sa mai caut la el, insa nu am tot timpul la dispozitie.

Acuma lasa-ma pe mine sa te intreb : Ai vorbit sa te afli in treaba ?
M*i*h*a*i
Utilizator înregistrat
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Mediu

Mesaj de M*i*h*a*i »

Seelview dar ca sa pentru a integra "Advanced Color Group Management" cu "Last Visit" exista vreo modalitate :)?
seelview
Fost coleg
Versiune: 3.x
Ext: Da
Server: UNIX/Linux
Nivel phpBB: Foarte experimentat

Mesaj de seelview »

Desigur, nu stau acum sa iti zic exact ce sa faci (poate nici nu trebuie sa faci mai multe decat iti zic eu), dar uite ce am observat cat m-am uitat la cele doua moduri.
- linia cea mai importanta din last visit mod, se afla in index.php

Cod: Selectaţi tot

$users_today_list.=( $todayrow['user_allow_viewonline'])?' <a href="' . append_sid("profile.$phpEx?mode=viewprofile&" . POST_USERS_URL . "=" . $todayrow['user_id']) . '"' . $style_color .'>' . $todayrow['username'] . '</a>,' : (($userdata[user_level]==ADMIN) ? ' <a href="' . append_sid("profile.$phpEx?mode=viewprofile&" . POST_USERS_URL . "=" . $todayrow['user_id']) . '"' . $style_color .'><i>' . $todayrow['username'] . '</i></a>,' : '');
- aici ai sa gasesti variabila $todayrow['username'] pe care va trebui sa o inlocuiesti cu $colors->get_user_color($todayrow['user_group_id'], $todayrow['user_session_time'], $todayrow['username'])
- trebuie sa inlaturi orice cod de la last_visit care schimba culoarea adminilor si moderatorilor pentru a lasa cale libera pentru celalalt mod
- desigur trebuie ca user_session_time si user_group_id sa le citesti din baza de date adica sa le adaugi in linia

Cod: Selectaţi tot

$sql = 'SELECT user_id,username,user_allow_viewonline,user_level,user_lastlogon FROM ' . USERS_TABLE . ' WHERE user_id!="'.ANONYMOUS.'" AND user_session_time >= '.$timetoday.' AND user_session_time< '.($timetoday+86399).' ORDER BY username'; 
Cam acestea fiind zise.. succes.
"Don't have fear, I is here"
Seelview Photography / Blog this
Închis

Înapoi la “2.0.x Suport pentru MODificări”