www.csplayer.ro/forum
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
-
- Utilizator înregistrat
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
Acum va puteti inregistra site-ul fara sa fie nevoie de link-exchange aici http://www.csplayer.ro/forum/links.php . Valabil doar pentru detinatorii de site-uri ce au ca tema counter-strike

-
- Utilizator înregistrat
Comunitatea cSplayer Romania cauta castigator care sa-si aleaga premiul. http://www.csplayer.ro/forum/viewtopic.php?t=666
- seelview
- Fost coleg
- Versiune: 3.x
- Ext: Da
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Foarte experimentat
Nu ai voie cu astfel de mesaje. Aici prezinti forumul cu ce ai facut tu ca sa functioneze, nu faci reclama si publicitate la activitatea de pe el.
Ultima oară modificat 05-Iul-2007, 09:24:00 de către seelview, modificat 1 dată în total.
-
- Utilizator înregistrat
Scuze ca sunt mai indiscret, ca sa stim si noi unde ai bagat regula? Nu de alta dar vad ca regulamentul a avut ultima modificare efectuată danielt la 20-Sep-2004, 09:51:25 si pe atunci nu erai inregistrat pe forum. Daca se adauga reguli noi ar trebui sa fim instiintati cumva si nu cred ca moderatorii sunt in masura sa puna reguli ci doar sa le voteze daca e cazul.
P.S. Pentru toti amatorii de senzatii tari si revolutii pe forumuri aceasta nu este o cearta ci doar o discutie intre mine si seelview pe care va rog sa o tratati ca atare. Pentru o siguranta mai buna rog a se sterge acest post ulterior, dupa ce va fi citit de catre destinatar.
P.S. Pentru toti amatorii de senzatii tari si revolutii pe forumuri aceasta nu este o cearta ci doar o discutie intre mine si seelview pe care va rog sa o tratati ca atare. Pentru o siguranta mai buna rog a se sterge acest post ulterior, dupa ce va fi citit de catre destinatar.
- seelview
- Fost coleg
- Versiune: 3.x
- Ext: Da
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Foarte experimentat
Cand am zis "am" nu m-am referit la mine ci la echipa phpbb.ro.
Si tot pentru cultura ta generala... pe acest forum, administratorii, moderatorii, colaboratorii, utilizatorii de rand sunt toti EGALI nu este dictatura, cum poate unii dintre voi va obisnuiti utilizatorii pe forumurile voastre. Daca as fi venit eu cu o regula noua si ar fi fost buna sa fii sigur ca ar fi fost adoptata. Asadar nu imi mai masura mie ... permisiunile.
Ce ti-am zis eu mai sus, a fost discutata de echipa phpbb.ro (adica si moderatori si administratori). Multe lucruri s-au schimbat de la data aceea din 2004 si au fost anuntate prin alte modalitati, cum ar fi de exemplu topicurile anunt sau important din diferite forumuri.
In concluzie.. daca standardele tale nu sunt satisfacute, un administrator iti poate confirma ce am zis.
Si tot pentru cultura ta generala... pe acest forum, administratorii, moderatorii, colaboratorii, utilizatorii de rand sunt toti EGALI nu este dictatura, cum poate unii dintre voi va obisnuiti utilizatorii pe forumurile voastre. Daca as fi venit eu cu o regula noua si ar fi fost buna sa fii sigur ca ar fi fost adoptata. Asadar nu imi mai masura mie ... permisiunile.
Ce ti-am zis eu mai sus, a fost discutata de echipa phpbb.ro (adica si moderatori si administratori). Multe lucruri s-au schimbat de la data aceea din 2004 si au fost anuntate prin alte modalitati, cum ar fi de exemplu topicurile anunt sau important din diferite forumuri.
In concluzie.. daca standardele tale nu sunt satisfacute, un administrator iti poate confirma ce am zis.