Problema youtube

Un sistem pre-modat phpBB cu numeroase facilitati fata de pachetul initial phpBB2. Scriptul este un forum phpBB web-safe si SEO Friendly, fiind tocmai potrivit pentru constituirea unei comunitati de lunga durata.
Închis
d0zz
Utilizator înregistrat
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Mediu

Problema youtube

Mesaj de d0zz »

Ok , nu pot da filmulete de pe youtube sau google direct spre vizionare pentru useri? Idei?
apare un plug-in lipsa (pentru toata lumea) si nu poate fii downloadat de pe nicaieri .
aurelfoto
Utilizator înregistrat

Mesaj de aurelfoto »

In panoul de administrare, la configurare generala, introduce ( pre,object,param,embed ) fara paranteze la partea "Permite balize (tag-uri) HTML" , si sigur o sa mearga...
d0zz
Utilizator înregistrat

Mesaj de d0zz »

Imagine

Nu a mers.Tot asa face. Alte sugestii?
aurelfoto
Utilizator înregistrat

Mesaj de aurelfoto »

pai ce mai astepti dai clik si instaleazati pluginul de flash, nul ai instalat in browser, cam asta e cred, foloseste si alt browser vezi ce zice, in general eu recomand firefox, e cel mai bun, parerea mea :D, asta in cazul in care nul folosesti deja...

Bafta
d0zz
Utilizator înregistrat

Re: Problema youtube

Mesaj de d0zz »

d0zz scrie:Ok , nu pot da filmulete de pe youtube sau google direct spre vizionare pentru useri? Idei?
apare un plug-in lipsa (pentru toata lumea) si nu poate fii downloadat de pe nicaieri .
Tu nu ai vazut ce am scris in primul post?
Folosesc firefox.
Am incercat si cu IE si cu Opera si acelasi rezultat.E un plug pe care nu il pot downloada pentru ca spune ca nu exista...
Închis

Înapoi la “phpBB Extra”