Protejati-va impotriva tentativelor de fraudare a conexiunii

Discuţii diverse, dar centrate pe subiecte IT.
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
frankie_wilde_dj
Utilizator înregistrat
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Mediu

Protejati-va impotriva tentativelor de fraudare a conexiunii

Mesaj de frankie_wilde_dj »

Stimate Client,
Pentru a creste gradul de securizare a conexiunii dumneavoastra la reteaua de internet Fiber Link/ Cable Link si pentru a evita eventualele atacuri de piratare, va rugam sa aveti in vedere urmatoarele aspecte :

1. In nici o situatie, reprezentantii RCS & RDS nu va vor contacta pentru a va solicita parola cu care dumneavoastra va conectati la serviciile de acces internet RCS & RDS.

2. In situatia in care ati fost contactat in acest sens de persoane care se recomanda drept reprezentanti ai RCS & RDS, indiferent de modul de contactare (telefon, e-mail, sms, fax etc.), sau motivul invocat (securitate, actualizare baza de date etc), NU DIVULGATI parola cu care va conectati la serviciile de acces internet RCS & RDS.

3. Adresa de la care se face autentificarea va fi intotdeauna http://www.rdslink.ro/admin/login.php . Pentru a evita posibilitatea falsificarii adresei ("phishing"), va sugeram sa nu accesati aceasta pagina dintr-un link, ci sa introduceti manual in browserul web adresa www.rdslink.ro, de unde veti putea accesa sectiunea de administrare a contului dumneavoastra "Contul meu".

4. In cazul aparitiei oricarei suspiciuni legate de provenienta unor mesaje primite, sau de un anumit site care va solicita datele dumneavoastra de conectare, va rugam sa apelati Departamentul de Relatii cu Clientii la numerele de telefon semnalate in contractul de furnizare servicii incheiat cu RCS & RDS.

5. Va sugeram alegerea unei parole de acces pe care sa o cunoasteti numai dumneavoastra, care sa fie greu de intuit de catre alta persoana si pe care sa o schimbati periodic.

RCS & RDS doreste sa imbunatateasca astfel calitatea serviciilor de acces la internet oferite si sa protejeze parametrii de identitate si securitate ai conexiunii de care beneficiati dumneavoastra.

Va multumim pentru timpul acordat!

Echipa RDS.Link
Etherfast
Fost coleg
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Mediu

Mesaj de Etherfast »

Ce treaba are asta cu orice? :)
Asa pot sa pun si eu avertisment aici. Sa nu-ti dai PIN-ul de la cardul BCR nimanui care sustine ca are nevoie de el, dar nu cred ca ar fi o informatie noua pentru nimeni.

Am preluat o vreme apeluri pentru Internet, Date & VoIP pentru RDS Constanta si nu prea erau asa dispusi sa confirme parola :)
etherfast.ro - Blog personal
Scrie răspuns

Înapoi la “Diverse”